Lenéznek a szépség miatt?
Lehet, hogy igényes vagy a külsődre, de a belsődre sajnos nem nagyon, ahogy azt az írásoddal elárulod magadról. Nem csak a helyesírásod és fogalmazásod sikolt erről, de az is, hogy miket tartasz "értéknek".
Az, hogy részletesen ecseteled a kinézeted, a ruhák márkáit (melyek a legáltalánosabb plázacuccok), meg szükségesnek találod elmondani, hogy meddig ér a hajad - ez ugyan már, hogyan kapcsolódik a témához? Nem ezektől szép vagy nem szép valaki, de arról képet ad, hogy egy kissé elvesztél az önimádatban.
Sőt leírod, hogy nem vagy buta. Egy okos nő nem ír ki ilyet, mert tök ciki.
Ha ezekkel foglalkozol állandóan, akkor még szép, hogy nem tudsz kapcsolatokat teremteni. Már az is, hogy a világraszóló szépséged iránti irigységnek véled az emberek távolságtartását, megmutatja, hogy mennyire önmagadon van a fókusz. Azt írod, nem vagy beképzelt. De a pasik beszólnak, mert mindegyiket lerázod - hogy várod, hogy ez ne tűnjön beképzeltségnek? Hogy várod, hogy ne úgy jöjjön le, hogy "neked senki se elég jó"?
Nézz kicsit kívülről magadra - Te milyen szívesen barátkoznál valakivel, akiről süt, hogy szebbnek tartja magát nálad?
Ha meghagynád mindenkinek, hogy találja szépnek amit/akit akar, s gyakorolnál egy kis szerénységet, észrevennéd, hogy más is szép, kedves, más értékek is vannak a világon, kapásból emberközelibbé válnál az emberek számára. Az emberek nem komálják a "tökéleteseket" és még kevésbé azokat, akik csak annak hiszik magukat. Azokat szeretik, akik emberarcúak, akik tudnak hibázni, kedvesek, akikkel lehet együtt nevetni, sírni stb.
A te "észjárásod" szerint akkor az összes szép lányt utálná mindenki.
Így van? Nem.
Megfejtés: te vagy gáz! :)
Hehe, hát most aztán jól elintézted magad ezzel a hozzászólással. :D Teljesen világos a képlet. Nem azért nincsenek kapcsolataid, mert annyira szép vagy, hanem mert annyira rátarti önimádó. :D Folyamatos önellentmondásban vagy!
1) Nem vagy bunkó, de agresszív alpári stílusban irkálsz, olyan nyelvi igénytelenséggel, ami maximális iskolázatlanságra utal. Felétek hogy nevezik az iskolázatlan, alpári embereket? Nálunk pontosan úgy, hogy bunkó. :D
2) Nem vagy beképzelt sem, de mindenkit masszívan lenézel magad körül, azokat is, akik segítenének neked tisztán látni a hozzászólásaikkal.
3) Nem vagy buta, csak véletlenül sikerült butára a kérdésed és a kommented se túl okos.
Intelligens ember tudja kontrollálni az indulatait és minimum figyel arra, hogy ne kerüljön önmagával ellentmondásba. Intelligens ember tud önkritikát gyakorolni és megőrzi emberi méltóságát. Intelligens embernek nem üt rést az önbecsülésén mások esetleges negatív véleménye.
4) Egyszer azt írod, hogy minden pasit lepattintasz, aztán azt, hogy elcsábítod őket, döntsd már el! :D
Kilóg a lóláb sajnos! ;) És nincs is kiábrándítóbb annál, ha valaki szép, de sötét mint az éjszaka...
Ha még van benned két működő agysejt, amelyik nem a tükörben csodálja önmagát, azoknak üzenem, hogy sosem késő elkezdeni tanulni, gondolkodni, "visszavenni", mert ha így folytatod, azzá válsz, amit (állítólagosan) mondanak rólad. (Mert amilyen szavahihetőnek látszol, már ennek a valóságtartalmában is kételkedem...) Normális párkapcsolatnak alapja egy értelmes kommunikáció a felek közt. Te miről tudnál beszélgetni? A műkörmeidről? A ruháidról? A sminkedről? Hát sajnos ez a legtöbb férfit nem érdekli. Esetleg alkalmi együttlétekre be fogsz jönni, de egy értelmes kapcsolathoz nagyot kell ugranod (az értelmi/érzelmi fejlődésben), igényes férfi nem tesz ki téged a kirakatba. Egyelőre! Mert abszolút rajtad áll, hogy kihasználod-e inkább a két füled között elhelyezkedő szervedet vagy csak játszod tovább a mártírt.
Irigyek a külsődre, mert ők nem érhetnek fel hozzád.
Ha feltennél ide képet, igazolhatnád a szépségedet.
Nézd már vissza a válaszokat basszus.. ki mondta itt hogy nem vagy szép? Csupán azt tettük szóvá, hogy ezt mi nem tudjuk így láttatlanban lenyugtázni. De a későbbi válaszaiddal egyre inkább nyilvánvalóvá teszed, hogy miért is néznek le. Csupán mert valaki szép még senkit nem néztek le szerintem az egész Földön. Persze biztos vannak páran akik irigykednek akkor is ha valaki full jófej és úgy szép, de úgy tűnik te nem a jófej kategória vagy.
Egyből visszatámadsz alaptalanul a válaszolókra, hogy "rövidhajú, igénytelen, büdös nők" amiért rámutattak bizonyos hibáidra. Pedig te sem tudsz ugyanúgy semmit róluk ahogy mi sem hogy mennyire szép vagy valójában. Ez már alapból iszonyat gyenge és szánalmasan gyerekes inzultálás, hogy rövidhajú.
"Nem tudnak semmit tenni mert az olyanok mint te elcsábítják a pasijaikat" Szerintem nem vesztenének sokat ha a palijukat egy ilyen sekélyes valaki csábítja el.
#14- esnek ment a zöld pacsi, tökéletesen leírta, köszönöm! :-)
Én elhiszem neked, hogy külsőre szép vagy, azt is elhiszem, hogy szebb nálam. Nem azért, mert rövid a hajam (ráadásul nem póthaj, de mindegy, mellékes infó, csakis azért osztottam meg veled, mivel te is megosztottab velünk, hogy a tiéd az), nem azért, mert büdös vagy igénytelen volnék. Hanem mert, bár nincs csúnya arcom, de nem hinném, hogy egyértelműen szép lennék. Még csak azt sem állítom, hogy belsőleg hibátlan vagyok, mert dehogy, engem sem kedvel mindenki, vannak emberek, akikről pontosan tudom, hog utálnak. De vannak barátaim, emberek, akik pozitív hatással vannak rám, akikkel egyaránt fontosak vagyunk egymás számára. Az egészen biztosan hazugság, hogy nem vagy beképzelt, ami minimális mértékben megnyerő külsővel párosítva akár előny is lehetne, de ebben a stílusban sajnos nem az. Kicsit vegyél vissza az arcodból, nem kell elfelejtened, hogy szép vagy (amit persze látatlanban én sem tudok megerősíteni, de mint az elején leszögeztem, elhiszem neked), az sem baj, ha üvölt rólad, hogy tisztában vagy vele, ha nem leszel emiatt lekezelő, bunkó (hiába írtad, hogy nem vagy az, a hozzászólásaid nem erről tanúskodnak), akkor talán megkedvelnek.
Mint előttem is írták, sok szép lány van. És (szerintem) legtöbbjük nincs kirekesztve a külsője miatt. Mert az az emebr, aki egy kis intelligenciával meg van áldva, tudja, hogy a belső értékek fontosabbak, még akkor is, ha ez egyébként egy klisé.
Na, szóval bocsánat, lehet, hogy már egyáltalán nem aktuális, de ha neked nem is használ, hátha majd egy másik böngészőnek... Vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!