Osztálytársamtól egy estére szeretném elkérni a cipőjét, mert a ruhámhoz az illik. Nekem nem nagyon van olyan. Hogyan kérjem el tőle?
Figyelt kérdés
Oda fogja adni?2018. febr. 11. 19:21
1/10 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy oda adná-e?
Ha jóban vagytok akkor talán...de ha meg nem akkor szerintem nevetséges is lenne elkérni tőlle.
2/10 anonim válasza:
szia figyu jarok a labgomba kezelesre egy hete kenem canestennel szoval tuti nem lesz semmi baj szoval az a helyzet szeretnem elkerni a cipodet hogy a 42es elefant labaimat beleszuszakoljam aztan elmenjek a diszkoba hogy felszedjek valakit meg leitasson ne aggodj nem fogom lehanyni a cipodet szoval kolcson adof lecives?
3/10 anonim válasza:
Mondjuk írd le azt, amit a kérdésben... Ha jóban vagytok szerintem úgyis odaadja. Bár nem értem miért nem vagy képes a sajátodban menni, de te tudod.
4/10 anonim válasza:
Ne égesd magad!
Ha osztálytársad adná is, valószinű, hogy a szülők megvétóznák! - nagyon helyesen.
Mi történik, ha valami baja történik?
5/10 A kérdező kommentje:
Ha történne vele valami akkor megtéríteném természetesen.
Csak egy este kellene, vacsorához.
2018. febr. 11. 20:17
6/10 anonim válasza:
Ebben semmi furcsa nincs, nem tudom holélnek azok, akik szetinte ez "helytelen"...:'D Van szád, kommunikálj vele.
7/10 anonim válasza:
Ha jóban vagy vele, akkor szerintem nyugodtan kérd el tőle. Mond el, hogy mikorra kellene és mihez és kérdezd meg, hogy kölcsönkérheted-e, tudná-e nélkülözni eddig. Szerintem ebben nincsen semmi rossz vagy bunkó dolog, én is kértem és adtam is már kölcsön cipőt, még ruhát is.
8/10 anonim válasza:
Ez teljesen természetes kellene, hogy legyen, ha ilyen egyszeri alkalomról van szó. Én is adtam már kölcsön sneakert tesómnak. Az egész attól függ milyen viszonyban vagytok.
9/10 anonim válasza:
Szerintem személyfüggő. Én nem szeretem kölcsönadni a holmijaimat. Ráadásul attól, hogy megtérítenéd a kárt ha tönkremenne, még lehet sajnálná a cipőt.
10/10 anonim válasza:
Én férfiként úgy gondolom de lehet rosszul, én pl cipő vagy alsó gatya stb ezek mind egyéni, pl nem kérnék kölcsön, anno általános iskolában volt egyik osztály társam, volt neki régi klasszikus fehér puma cipője, nekem nagyon tetszett, ki akartam próbálni, nyári napon mondtam is neki tök jó a cipő teszik ki próbálnám, mondta hogy mivel mezítláb volt a lába a cipőbe így nem akarja le venni, ő döntése hogy hordja higénia okok miatt, csupaszon a lába izzadását a cipő szivja magában, ha van zokni ha nincs akkor is izzad, lényegében ez az én véleménye de mindenki máshogy látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!