Lánynak ez jól áll?
Figyelt kérdés
171cm vagyok 70kg és lány.
Ezek az ingek szerintetek jól állnak lányon?
Imádom a hawaii mintákat táskám is olyan,cipőm is,órám is,pulcsim is.:D
Vagy ez túl férfias?
2018. febr. 9. 14:35
11/19 anonim válasza:
Farsangra jó,amúgy borzalmas.
12/19 anonim válasza:
Férfi ing lánynak? :))))
Ne nevettes már! Mint majom a köszörűkövön úgy néznél ki.
Keress inkább a női komfekcióról magadnak, ezt meg hagyd meg a fiúknak.
13/19 anonim válasza:
Te meg keress magadnak a férfi osztályról nadrágot, kedves utolsó!
Szerintem amúgy nem gáz ez az ing. Ha tetszik akkor hordjad. Én nem venném fel de nekem teljesen más az öltözködési stílusom.
14/19 anonim válasza:
Onnan szoktam ,mivel férfi vagyok de azért köszönöm a tippet...
15/19 anonim válasza:
Jaj matika, vagy a jó ég tudja most mi a felhasználló neved. Megismerlek az írási stílusodról. Ne tagad már le. Más kérdéseknél meg ott vered a melled hogy te női pulcsikat meg nadrágokat hordasz mert neked az a kényelmes. De azért beszólsz a kérdezőnek mert férfi inget akar hordani. Nem álszent dolog ez?
16/19 anonim válasza:
Miről beszélsz odvas?
Valakivel összekeversz te kis remdőrségi pszichológus..
17/19 anonim válasza:
Na most szóltad el magadat :) Illetve mondom már megismerem a stílusodat. Ha nem "ismernél" nem tudnád az én felhasználó nevemet. De küldtél már egy párszor "nagyon kedves" privát üzeneteket nekem. És még le is tagadod az egészet. Szép kis alak vagy te :)
18/19 anonim válasza:
Már csak arra lennék kíváncsi hogy az előttem szólóknak is küldtél e üdvözlőlevelet?
Mivel ők sem támogatták a kérdezőt.
Vagy csak kifejezetten rám vagy állva?
19/19 Ilitdoheimiik válasza:
Szoktam látni DIY videókat ahol a csajszi férfi inget hajtogat magára ruhának , ha úgy megcsinálod biztos jól áll majd , vagy vegyél egy oversized méretet és úgy 👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!