Lánynak ez jól áll?
Figyelt kérdés
171cm vagyok 70kg és lány.
Ezek az ingek szerintetek jól állnak lányon?
Imádom a hawaii mintákat táskám is olyan,cipőm is,órám is,pulcsim is.:D
Vagy ez túl férfias?
2018. febr. 9. 14:35
1/19 A kérdező kommentje:
Ja meg egy kicsit fiúsabb vagyok.
2018. febr. 9. 14:36
2/19 anonim válasza:
Ez egy férfi ing,tehát teljesen más a szabása mint egy női ingnek,Én biztosan nem vennék fel ilyet.
3/19 anonim válasza:
Kortól nemtől függetlenül nem áll jól ez az ing senkinek. Szerintem borzalmas.
4/19 anonim válasza:
Egy övvel, farmerba betűrve stílusos lehet. Mégis maga a minta nem túl szép, gagyinak tűnik a Hawaii minta szerintem.
5/19 anonim válasza:
főleg így télen nyárias mintájút hordani fura
7/19 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel, nem igazán lányoknak lett tervezve. Max úgy tudom elképzelni valakin (férfin), hogy valami tengerparti nyaralásra felveszi.
8/19 A kérdező kommentje:
Nem pont ezzel a mintával venném fel,ez nekem sem jön be annyira csak példaként hoztam ezt fel.
És nem télre gondoltam,hanem majd nyáron.:DD
Meg majd úgy lesz,hogy alatta lesz egy rövid ujjú és az ing ki lesz gombolva.
2018. febr. 9. 17:15
9/19 anonim válasza:
Szerinten nyugodtan felvehetsz ilyesmit. Ettől leszel egyedi lány egyedi stílussal.
Nekem is van férfi ingem amit még meg is szoktak dícsérni rajtam.
Főleg kigombolva szerintem teljesen oké.
10/19 anonim válasza:
Ez tök jó, szerintem bohókás :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!