Honnan van ennyi pénzük a tiniknek?
En valamelyik nap a NewYorkerben lattam 3 ilyen festett elnyalt haju bohocot full ugyanolyan homokos szettben (piros kockas ink,fekete szuk gatya,amiben latszott h nemtobbek 40kg-nal)...ez meg ugy ahogy elmegy,ha nekik ez tetszik,,de hogy ezektol zengett a bolt,,,hiaba szoltak rajuk csinaltak tovabb a fejuket...
Ami pluszba radob az egeszre ,az az hogy alig voltak 12 evesek...
Es engem szemelyszerint elegge felb4sz amikor latom az ilyen kis tetveket akik 3-an osszesen 5 taskaval mentek ki es 80 valahany ezret fizettek.
Persze,hogy a szuleiktol van a penz,meg hogy ha megtehetik vasaroljanak,,de basszus...miert kell ezt feltunoen csinalni? Miert nem lehet kussban (vagy legalabbis nem zavaroan hangosan) vasarolni? Mit szeretnek ezekben a lanyok? Se egyeniseguk,se ferfiassaguk es a kb 40kilobol latszik ,hogy testileg sem eppen alompasik(/kisfiuk)..
Mennyi pénzük?:D
A kérdésedből ítélve azt hittem, hogy gyerekeket láttál Chanel táskával, Balenciaga cipőben rohangálni...
Sportcipőt nem havonta vesznek gondolom. Januárban a legtöbb boltban 40-50%-os akció van, tavasszal és ősszel ott vannak a Glamour-napok, JOY-napok, akkor is simán vásárolhatnak. Ez már 3 cipő egy évben, kétlem, hogy minden tönkretenné, így simán lehet 2 éven belül 6 "drága sportcipője".
Az Inditex üzletek (Zara, Mango, Stradi stb) minden év január-február környékén hatalmas akciót tartanak, fillérekért megvehetsz mindent. De évközben is rengeteg az akció a plázákban, ilyen-olyan napok vannak, nem hiszem, hogy az lenne a luxus, ha valaki a Zarában vásárol.
Az osztálytársaim is havonta több sportcipőt vettek, tíz-húszezres nadrágokat, mindenre volt pénzük. Sose értettem mivel lehetett tudni, hogy anyagilag nem úgy állnak. Bár ha ruházkodásra ment el a pénzük, érthető, hogy más téren miért voltak anyagi gondjaik.
Viszont azt sose értettem miért menőzik valaki drága holmikkal, ha közben folyton panaszkodik, hogy ételre nincs elég pénze.
Ez viszont a kérdéstől független.
Köszi a válaszokat, ment a zöld mindenkinek, így már érthető számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!