Minden álmom az alábbi cipő! Hol lehet kapni?
2010. jún. 6. 23:53
11/24 anonim válasza:
Ma voltam cipőt venni Nyíregyházán a Corzóba, és ott volt két ilyen cipő. Az egyik fekete volt a sarka meg leopárd mintás. A másik azt hiszem szürke volt. Ja elfelejtettem oda írni, hogy a bolt neve Humanic.
12/24 A kérdező kommentje:
Humanicban volt ugyan ilyen??:O nem gondoltam volna:D
amúgy egy csaj adatlapján találtam, írtam neki levelet, hogy ezt honnan szedte, de neki is küldte valaki.
2010. jún. 7. 21:23
13/24 anonim válasza:
Aha ráadásul két féle. Egész jó cipőket láttam, ahhoz képest, hogy milyen olcsó bolt. :) A csajnak küldték a cipőt? vagy a képet? Am tényleg szép cipő én is felvenném, de ilyen magassarkúban nem érzem jól magam, mert így is magas vagyok :)
14/24 A kérdező kommentje:
figyelj csak, ha lehetne egy nagy kérésem..szóval lefényképeznéd nekem mobillal vagy valamivel, ha legközelebb arra jársz?:D mert én miskolcon lakok és itt a humanicban nem láttam ilyen cipőt:( légyszi megteszed?
2010. jún. 8. 01:09
15/24 anonim válasza:
uu csajszi ha ezt hamarabb mondtad volna.. pont ma voltam megint Nyíregyházán, de egy darabig most nem megyek. Ja de holnap megyek Debrecenbe ott is van Humanic, ha van olyan cipő akkor lefényképezem neked. :)
16/24 anonim válasza:
vagyis ha hamarabb olvastam volna :)
17/24 anonim válasza:
A humanic honlapján még hasonló sincs. :O
18/24 A kérdező kommentje:
igen néztem a honlapon, de ott nincs, úgyhogy ezer köszi, ha van olyan és lefényképezed látatlanba imádlak:D:D:D
2010. jún. 8. 21:28
20/24 anonim válasza:
Hát harmadik vagyok,nem szájhősködtem,Horváth Gabriellának hívnak és akkor is kurv@ ronda a cipő.Ráadásul senkit nem érdekel a sz.aros cipőd,amint látod.Ennyit érsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!