Szerintetek 14 éves lánynak bankettra, ehhez a ruhához, melyik cipő illik jobban, ill. leggins vagy csak egy sima test színű harisnya?
2010. jún. 6. 17:48
21/26 anonim válasza:
Ez a cipő nagyon szép*_* sztem ezt felveheted harisnyával :D erre a kérdésre légyszi válaszoljatok:D a barátnőm kérdezte és nekem nem hisz h ez igy joo más véleményét kéri:D link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__.. előre is köszi pussz és nagyon csini leszel
22/26 anonim válasza:
A fekete cipő és testszinű selyem harisnya. Szép ruhád van.
23/26 anonim válasza:
nagyon csini a rucid, körömlakk:) a fekete cipő amit nem rég linkeltél be és igen testszínű harisnyával nagyon jó lesz ne fényeset vegyél! 14 éves lánynak ez a ruha tökéletes!!!
21/L
25/26 anonim válasza:
De durva nálatok a bankett :D
Én is most ballagok, és sötétlila ruhám lesz, ami majdnem fekete, mellben passzos, aztán mell alatt van egy világoslila szalag, és onnan bővül. A grosso-ban vettem, 8000 volt. Testszínű harisnyát veszek hozzá, körömcipőt ( zárt az eleje, a sarka 7 cm körül), egy kövekkel kirakott karláncot és egy fekete láncon lógó köves medált. A hajam kontyban lesz. Szal nálunk ez ilyen elegáns, meg minden. Pedig én is inkább a deszkás stílusú ruhákat szeretem. Nálatok ilyen lazán veszik a dolgot? :D Most tökre meglepődtem :D
26/26 anonim válasza:
Szerintem a fehér cipővel szörnyű lenne, de igazából a fekete sem passzol stílusban a ruhához, inkább vegyél egy egyszerű fekete magassarkút, de ha nem tudsz benne járni, akkor egy balerinát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!