Férfiak Melyik a szexibb? El tudnátok képzelni akár a pirosat egy női lábon az utcán? És miért?
2018. jan. 30. 19:51
2/9 anonim válasza:
Anyukám 67 éves :)
Neki a fekete van, számára csini :)
3/9 anonim válasza:
Istenem, mi ez a förtelem ?
Mint valami ízléstelen öregasszony.
6/9 anonim válasza:
Azért szólták le az előttem szólók, mert ez a cipő ódivatú a hegyes orra és a sarokkialakítása miatt.Egyet kell értenem velük bocsi :/
7/9 anonim válasza:
Én nő vagyok(tudom férfiakat kérdeztél), de szerintem se szépek. Bőven elmúltam már harminc, de egyiket se venném fel, ezek nem a "szexi" kategóriás topánkák.🤗
8/9 anonim válasza:
Mi az a sarok rettenet?? Meg a bokapant.... Jézusom erről valakinek a szexi szó jut eszébe????.
9/9 anonim válasza:
...üdv keleteurópában.
Ezeke nagyon szép, divatos cipők, különösen a piros. A block heel sokkal kényelmesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!