Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mibe menjek a szalagavatóra?

Mibe menjek a szalagavatóra?

Figyelt kérdés
Barátnőm szalagavatójára vagyok hivatalos és fogalmam sincs, hogy mit kéne fel vennem. A pontos dátumot is csak ma tudtam. Pénteken lesz a szalagavató így nagyon kapkodnom kell.

2018. jan. 29. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Visszafogott, elegáns ruhában.

Csak van egy csinos fekete ruhád.

De ha nincs, akkor a fehér blúz - sötét alsó kombóval sem nyúlhatsz mellé.

A lényeg, hogy ne akard túlöltözni a végzősöket.

2018. jan. 29. 22:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Nadrág esetleg? Hallotam régről olyat is farmerbe mentek..
2018. jan. 29. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nadrággal nincs baj szerintem, de mondjuk kék, koptatott, ne adj' Isten szaggatott farmerben nem illik.
2018. jan. 30. 00:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem, dehogy egy sötétebb kékre gondoltam. Azér is maradnék az melett mer nem vagyok egy toppmodel alakt.

150 cm + kb 68 kg

2018. jan. 30. 05:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Fekete nadrág szandállal
2018. jan. 31. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp szoknya. Farmerbe egyáltalán nem illik. A legtöbb meghívón ott van, hogy belépés megfelelő öltözékben, báli ruhában. Az én szalagavatómon volt olyan vendég akit nem engedtek be, mert farmerben volt. Nem illik és kész. Van aki túlzásba viszi, az sem jó. Egy egyszerű fekete ruha tökéletes oda.
2018. jan. 31. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában mindenkinek a szekrényében lapul legalább egy kisestélyi. Vedd fel azt. Vagy ha nincs, akkor sötét színű, elegáns szoknya + hozzá illő elegáns felső. Ha mindenképpen nadrágban akarsz menni, akkor legalább legyen fekete és elegáns, valami hozzá illő, elegáns felsővel.
2018. febr. 1. 05:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz az évnyitós, iskolai ünnepséges ruha, hogyha pl nagyon nincs ötleted. Vagy pl az öltöny része nem feltétlenül kell. Arra mehet egy sima szép pulcsi is, ami némiképp elegancsos.
2018. febr. 1. 23:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Fekete nadrág plusz fehér póló kombo lesz. Egy barna kötött pulcsiszerüséggel. Az ofő tegnap jelentette ki, hogy ez a 3 szín legyen.
2018. febr. 2. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!