Szalagavatóra vendégként milyen ruhában menjek? 15/L
Szerintem a báli ruha felesleges. Ez egy iskolai rendezvény, nem az Operabál.
De minél elegánsabban, egy szép blúz, szoknya, esetleg zakó, magassarkú.
Én a húgom szalagavatójára magas derekú csipkeszoknyába, fekete kicsit puffos ujjú blúzba mentem, és magas sarkú cipőben. Még így is túlöltözött voltam, mert a legtöbb velem egykorú lány bulizós miniruhában volt, amiből épp csak a pöcke nem lógott ki.
Báli ruha szerintem se kell.
Elég ha csinosan felöltözöl, csinos blúz + blézer, fekete nadrág, magassarkú.
Amúgy amikor nekem volt a szalagavatóm, minden vendég be volt sózva, hogy juj mit vegyenek fel. De igazából az egész tömeg "egybeolvadt" és senki se törődött azzal ki mibe volt.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. :)
Báli ruhám nincs, busszal mennék (és metróval).
Ez esetleg jó lenne?: Farmerszoknya szürke nejlonharisnyával, fölülre egy elegánsabb barnás "fogalmamsincsmi" (talán lehetne blúznak nevezni), ami kicsit átlátszó, ezért farmermellénnyel (ami olyan színű, mint a szoknya). Cipőnek meg majdnem térdig érő, fekete enyhén magas sarkú csizma. Vagy ez túl átlagos lenne?
Illetve a smink milyen legyen? :)
Jó, akkor nem az lesz.
Se fekete farmerom (csak kékek, meg egy matt rózsaszín) nincs, de blézerem. :/ És barátnőimnek se, meg pénzem se. :/
De azért köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!