Szalagavatóra vendégként milyen ruhában menjek? 15/L
Utolsó: Suliba egy lent fekete, fent fehér, középen masnis öves egyberuhát szoktam felvenni, de azt is kicsit másfajta stílusban. :) (a már említett fekete csizmával, szürke nejlonharisnyával, illetve egy sötétzöld (olyan katonás vagy milyen :D) kabát-szerűséggel. Fogalmam sincs, mi van velem, de most nagyon nem találok szavakat a ruhákra :D).
Eszembe jutott még egy lehetséges "összeállítás"...
Innen a 3. sorban a 3. (a fekete csillagos) szoknya: [link]
Szintén a csizma (ahhoz ragaszkodom, a magassarkú nem áll jól, meg azért megfagyni sincs kedvem), és esetleg lila nejlonharisnyával és lila, elegánsabb fölsővel? Sminknek meg akkor lila szemceruza, és átlátszó szájfény.
Már tényleg kezdek kétségbeesni, hogy nem találok semmit. Ez így nagyon béna lenne? :/
Köszi. :)
Igazából még én se tudom, hogy milyen lesz a fölső, de majd elmegyek vásárolni, és hátha találok valami jót.
Egyszerű, csinos fekete miniruha magassarkú cipővel. Ez nem drága, és utána rengeteg alkalomra felveheted. Ilyesmire gondoltam:
#16: Az nem állna jól, főleg nem magassarkúval. :/ (túl vékony vagyok)
#17: Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!