Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szalagavatóra vendégként...

Szalagavatóra vendégként milyen ruhában menjek? 15/L

Figyelt kérdés

2014. jan. 28. 07:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor egy fekete szoknya egy csinos felsővel. Valamid csak van, az iskolai rendezvényekre is kell sötét szoknya/nadrág.
2014. jan. 29. 16:24
 12/18 A kérdező kommentje:

Utolsó: Suliba egy lent fekete, fent fehér, középen masnis öves egyberuhát szoktam felvenni, de azt is kicsit másfajta stílusban. :) (a már említett fekete csizmával, szürke nejlonharisnyával, illetve egy sötétzöld (olyan katonás vagy milyen :D) kabát-szerűséggel. Fogalmam sincs, mi van velem, de most nagyon nem találok szavakat a ruhákra :D).

Eszembe jutott még egy lehetséges "összeállítás"...

Innen a 3. sorban a 3. (a fekete csillagos) szoknya: [link]

Szintén a csizma (ahhoz ragaszkodom, a magassarkú nem áll jól, meg azért megfagyni sincs kedvem), és esetleg lila nejlonharisnyával és lila, elegánsabb fölsővel? Sminknek meg akkor lila szemceruza, és átlátszó szájfény.

Már tényleg kezdek kétségbeesni, hogy nem találok semmit. Ez így nagyon béna lenne? :/

2014. jan. 29. 17:17
 13/18 A kérdező kommentje:
Ja, és mégegyszer köszönöm mindenkinek, hogy foglalkozik az én hatalmas ruha problémámmal. :D De tényleg, nem vagyok már idegesítő? xd (költői kérdés volt)
2014. jan. 29. 17:18
 14/18 anonim ***** válasza:
látni kéne hozzá a felsőt is, de szerintem így már elmegy :)
2014. jan. 29. 21:04
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Igazából még én se tudom, hogy milyen lesz a fölső, de majd elmegyek vásárolni, és hátha találok valami jót.

2014. jan. 29. 23:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyszerű, csinos fekete miniruha magassarkú cipővel. Ez nem drága, és utána rengeteg alkalomra felveheted. Ilyesmire gondoltam:

[link]

2014. jan. 30. 11:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Én amondó vagyok, hogy ne színes harisnyát húzz! Ehhez a csillogós szoknyáho sokkal inkább egy sima egyszerű fekete illik, mert azon lenne a hangsúly!:)
2014. jan. 30. 18:13
 18/18 A kérdező kommentje:

#16: Az nem állna jól, főleg nem magassarkúval. :/ (túl vékony vagyok)

#17: Köszi. :)

2014. jan. 30. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!