Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pánt nélküli melltartó buliba?

Pánt nélküli melltartó buliba?

Figyelt kérdés

Sulibuli lesz, és egy fekete ruha lesz rajtam, aminél jobban néz ki a pánt nélküli melltartó. Ez is fekete lenne, H&M-es. Nem hordtam még. Kénylemes, és persze tapad is jól, de félek, hogy lecsúszik.

Szerintetek? Tapasztalatok, vélemények?

14/l

2018. jan. 24. 21:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nalam lecsuszik mind, kis mellu lanyok atka.

Probalj ki egy napot benne, mielott felveszed a bulira es majd eldontod, hogy jo/e vagy nem.

2018. jan. 24. 21:38
 2/13 A kérdező kommentje:

#1 köszi a választ, így lesz :)

Egyébbként 75/A a melltartó. Pont jó.

2018. jan. 24. 21:53
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Egyem a szived, erre minek melltartó?
2018. jan. 24. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan húzd fel. Én is egy hete voltam buliban H&M-rs pántnélküli melltartóban, ami először volt rajtam. Egyáltalán nem csúszott le. De ha néha úgy érzed kicsit megigazítod és jó lesz tényleg. Jó bulizást! 😊
2018. jan. 24. 22:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bírnám. Nekem már csak egy átlagos napon is huzogatni kell még érzem hogy rajtam van, egy buliban ahol táncolok, izzadok meg ugrálok biztos hogy nagyon zavarna.
2018. jan. 24. 23:37
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
14 évesnek beszólunk, hogy minek melltartó a kis mellre, de ha én parádézok huszonévesen a 70B-vel (ami kb ugyanakkora lehet, mint egy 75A) melltartó nélkül, akkor magamutogató ribi vagyok. Logika...
2018. jan. 24. 23:45
 7/13 anonim ***** válasza:
3%
Van ilyen szilikonos ilyen átlátszó pánt is ,lehet külön is venni; én mondjuk nemtom, csak beírtam. :)
2018. jan. 24. 23:49
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
*ritkán szoktam hordani
2018. jan. 24. 23:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy vegyél szilikon pántot hozzá. Borzalmasan ronda és gusztustalan.

Nekem is kis mellem van, sűrűn viselek pánt nélküli melltartót, nem szokott lecsúszni és nekem kényelmes is.

Szerintem is próbáld ki otthon, hogy milyen.

2018. jan. 25. 09:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja, minek még melltartó ilyen pici mellre..... Azért, mert anélkül ízléstelenül néz ki a legtöbb ruha. Tudom hogy vannak akik erre azt mondják hogy nem az, de nekik mondom, hogy de. Az.
2018. jan. 25. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!