A Triumphban vásároltam egy melltartót. Szerintetek ígyis visszavihetem?
Fehérneműt egészségügyi okokból nem vesznek vissza.
(Főleg nem 1 hónap után)
"Fehérneműt egészségügyi okokból nem vesznek vissza.
(Főleg nem 1 hónap után)"
28 nap után sem vesznek vissza fehérneműt. Akkor sem, ha csak egyszer hordtad. Ez van, teljesen érthető, mit is kezdenének vele? Nem tehetik vissza a polcra, mintha új lenne.
Érdemes lett volna FELPRÓBÁLNI, mielőtt megveszed, vagy legalább 1 héten belül jelezni nekik, hogy nem kényelmes. Nem 1 hónap után...
Esetleg próbálkozz a környékbeli adokveszek csoportokban, ha nem is eredeti áron, de ott azért el tudod adni még a melltartót is.
Én is csak azt tudom ajánlani amit az utolsó.
Kérdező, te mégis mit szólnál ha mondjuk valaki visszavinne a szemed láttára egy bugyit a boltba, hogy "kösz nem kell" és előtted felraknák a polcra?
Ha tönkremegy 6 hónapon belül akkor visszaviheted.
De az h nem kényelmes vagy nem.tetszik az anyaga ez nem ok arra cserére főleg nem 1 hónap után.
Én beprobálkoznék. Azért egy baromi drága bolt, legyen már normálisan megcsinálva a melltarto. Amúgy meg ha veszel vmit, tök mind1, h mit, ha hazaviszed ugyis kimosod mielött hordanád. Ez nem kifogás.
Én megprobálnám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!