Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Triumphban vásároltam egy...

A Triumphban vásároltam egy melltartót. Szerintetek ígyis visszavihetem?

Figyelt kérdés
Az anyaga nagyon vekony így merevítője oldalt rettentő kényelmetlen,nyomja a mellem. Kb 1 hónapja sincs hogy vettem a cèdulát már levettem róla de az is megvan és a blokk is. Olyan mérges vagyok. Nem egy olcsó darabrol van szó.

2018. jan. 10. 23:18
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Fehérneműt egészségügyi okokból nem vesznek vissza.

(Főleg nem 1 hónap után)

2018. jan. 11. 00:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Megnéztem a számlát. Még le se telt az egy hónap és kb 1x vettem föl
2018. jan. 11. 00:21
 3/12 anonim válasza:
100%

"Fehérneműt egészségügyi okokból nem vesznek vissza.

(Főleg nem 1 hónap után)"

2018. jan. 11. 00:35
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

28 nap után sem vesznek vissza fehérneműt. Akkor sem, ha csak egyszer hordtad. Ez van, teljesen érthető, mit is kezdenének vele? Nem tehetik vissza a polcra, mintha új lenne.

Érdemes lett volna FELPRÓBÁLNI, mielőtt megveszed, vagy legalább 1 héten belül jelezni nekik, hogy nem kényelmes. Nem 1 hónap után...

Esetleg próbálkozz a környékbeli adokveszek csoportokban, ha nem is eredeti áron, de ott azért el tudod adni még a melltartót is.

2018. jan. 11. 00:42
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Én is csak azt tudom ajánlani amit az utolsó.

Kérdező, te mégis mit szólnál ha mondjuk valaki visszavinne a szemed láttára egy bugyit a boltba, hogy "kösz nem kell" és előtted felraknák a polcra?

2018. jan. 11. 01:29
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Ha tönkremegy 6 hónapon belül akkor visszaviheted.

De az h nem kényelmes vagy nem.tetszik az anyaga ez nem ok arra cserére főleg nem 1 hónap után.

2018. jan. 11. 09:59
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Én beprobálkoznék. Azért egy baromi drága bolt, legyen már normálisan megcsinálva a melltarto. Amúgy meg ha veszel vmit, tök mind1, h mit, ha hazaviszed ugyis kimosod mielött hordanád. Ez nem kifogás.

Én megprobálnám a helyedben.

2018. jan. 11. 19:58
 8/12 anonim ***** válasza:
26%
Ja, és mondd, h nem hordtad, ajándékba kaptad, de nem jo a méret. Kapják be! 😜
2018. jan. 11. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindent megszagolnak....bukta a kamu h nem hordta...
2018. jan. 11. 21:41
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Sima vízben mosd ki 30 fokon, mososzer nélkül. Én igy vittem egyszer vissza egy gatyát. Olyan, mintha hordatlan lett volna. Nem tudom, h melltarzonál beválik e, de nekem bejött a gatyánál.
2018. jan. 11. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!