A Triumphban vásároltam egy melltartót. Szerintetek ígyis visszavihetem?
Figyelt kérdés
Az anyaga nagyon vekony így merevítője oldalt rettentő kényelmetlen,nyomja a mellem. Kb 1 hónapja sincs hogy vettem a cèdulát már levettem róla de az is megvan és a blokk is. Olyan mérges vagyok. Nem egy olcsó darabrol van szó.2018. jan. 10. 23:18
11/12 anonim válasza:
SEHOL nem vennék vissza, ha a cédula rajta lenne akkor talán lenne esély, de általában az a szokás, hogy fehérneműt NEM vesznek vissza, még ha rajta is van a cédula, minden boltban megkérdezik mikor fehérneműt vásároltam, hogy megpróbáltam? Biztos jó lett? És tájékoztatnak, hogy nem lehet visszavinni, és a blokk hátulján is olvasható ez a szöveg. Ezt a pénzt már buktad, máskor próbáld fel, és vizsgálgasd meg jobban, főleg ha már ilyen drága...
12/12 anonim válasza:
Ezt sajnos buktad. Próbáld elajándékozni valakinek. Sajnos ez a tanulópénnz.
Melltartót még a kinaiban is fel kell próbálni, nemhogy egy tizezer körüli márkásat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!