Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szürke pamut harisnyanadrág...

Szürke pamut harisnyanadrág combközépig érő szoknyával hogy néz ki?

Figyelt kérdés
Aki tud küldhet képet is. 16/L

2018. jan. 23. 16:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja! És hát ha olyan jól tudja Rekadora miről beszél akkor azt is kéne! Tudnia hogy 1996 óta gyártanak férfi nejlonharisnyát tehát akinek ez jön be akkor miért ne hordhatná férfi is??
2018. jan. 25. 14:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Jeeezusom, tenyleg megmondjatok, ki mit hordHAT? Tanacsot adni okes, de megtiltani? Hat szerintem is noies viselet a harisnya, de tolem hordhatja ferfi is, maganugye.

Nem lattal neg noi pamutharisnyat? Attol meg van, tele van pamutharisnyas lanyokkal az utca, tele vannak noi pamutharisnyakkal az uzletek.

Pl:

[link]

2018. jan. 26. 10:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Ne csak nekem papoljál utcsó!

A rekadora kezdte a lavinát hogy férfi ne hordjon nejlonharisnyát hanem inkább hagyjuk meg a nőknek!

Akkor én miért ne válaszolhatnék?

És? Attól hogy tele van a város pamutharisnyás nőkkel az nem jelent semmit mert attól még nem női mivel a nőknél bevett szokás a férfi ruhák lopkodása, lásd. A linkjeimet.

2018. jan. 26. 10:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Mi az hogy a lavinát èn inditottam el?

Èn csak azt mondtam hogy pamut harisnya van fèrfiba is meg nőibe is, illetve annyit tettem hozzá hogy a fiúk/fèrfiak maradjanak meg a pamutnál, mert a nejlon az inkább nőknek való, èn pl kifejezetten nem szeretem a nejlont.

Amugy meg pont nem vagyok kiváncsi arra hogy mit veszel fel meg mit nem, ha te nejlon harisnyát szereted azt veszed fel, ennyi.!

2018. jan. 26. 11:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Csupán azért írtam mert úgy látom csak engem oktatnak ki egyoldalúan pedig te is okoskodtál!
2018. jan. 28. 14:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ilyen harisnyanadrág való a fiúk/férfiak számára, de ez csak az én véleményem, mielőtt mindenki meg kövezne!

Aki nem akarja nem hordja az ne hordja, ne hogy már az legyen hogy én erőltetem rá valakire is bármit.

[link]

2018. jan. 29. 05:51
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj de ez olyan otromba hogy maximum géprongynak felelne meg!

Szerintem kényelmesebb és elegánsabbak ezek:

[link]

[link]

2018. jan. 29. 08:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó èn nagyon nem szeretnèk ilyet látni, szerintem ezt inkább te sem vedd fel.
2018. febr. 2. 15:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Ezt mond a férfi acélbetétes bakancsot viselő kislányoknak!!

Mivel fognak védekezni? Hogy gyártanak női változatban is ezért nyugodtan lehet viselni...

Ezt a választ tartsd szemelőtt a FÉRFI nejlonharisnyánál is.

Azért mert férfinek születtem nekem nem jár a komfort meg a kényelem?

2018. febr. 3. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!