Mi ennek a cipo stilusnak a neve?
Figyelt kérdés
lenyeg hogy ilyen futocipo szeru de megis utcai meg szellozik jol ees oldalt van rajta ez a kitudjamiez plusz a talpa az nem szimpla mint pl a piros
vagy hol lehet ilyen tipusut venni? nagyobb markakrs meg boltokra gondolok, eleg sok helyen lattam ilyen utanzatot, ugyanugy kiraly de most inkabb a neve kene
2018. jan. 23. 11:40
3/5 anonim válasza:
Sima utcai sportcipők.A 3-as kicsit jeezy szerű.a többi meg sima nike vagy adidas.bármelyik cipő/sport boltban kapható.Athletes foot,Foot locker,Nike,Adidas,Hervis,de akár még Humanic és Deichmann-ban is vannak egyes modellek.
4/5 anonim válasza:
Sneaker a gyüjtőnevük.
Gondolom még nem találkoztál Yeezyvel mert a harmadikkal azon kívül, hogy mindkettő cipő, más hasonlóság nincs.
5/5 anonim válasza:
3.vagyok.
#4 igazad van.a pirosra gondoltam.csak az anyagában hasonlít kicsit azért írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!