Mi ennek a stílusnak a neve?
Figyelt kérdés
Mostanában a fiúkon látom. Valamilyen cső farmer. Fehér hosszú szárú zokni és valamilyen márkás cipő. A farmer kicsit rövidebb,így a zokni szára látszódik.2016. ápr. 4. 17:49
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes hozzászólásod.
2016. ápr. 4. 18:00
4/13 anonim válasza:
Nincs konkrét neve ennek a stílusnak. :)
5/13 anonim válasza:
Ez az igénytelen swag yolo gyerek stílus.
6/13 anonim válasza:
kicsit kezdek már öregedni, de ez a stílus a fiúkon egyszerűen ultragáz. Nem akarok vele senkit megsérteni, de nem tudom férfiként kezelni azokat, akik így öltöznek.
26 L
7/13 anonim válasza:
Nincs mit, bármikor válaszolok:) igyekszem széleskörű ismerettel ellátni divat részen is.
A hülye gyerek stílusnál a farmert fel is hajtják, és a haj is elég ecsetszerű, esetleg oldalt felnyírt felül kontyos. Esetleg fejre biccentett sapkát is találhatunk a stílus ezen képviselőin, valamint az Air max fehér színű vagy valamiféle fehér található benne:)
Utolsó, azért nem tudsz rájuk férfiként tekinteni mert aki így öltözködik az nem az.
8/13 anonim válasza:
Férfi az akinek férfinak érzi magát, tök mindegy mit vesz fel és milyen a haja. Az meg ultragáz, hogy nálam 15 évvel fiatalabb konzervatívabb mint én.
9/13 anonim válasza:
Gyökérgyerek stílus szerintem, egyáltalán nem férfias. Gyerekes, röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!