Mi ennek a stílusnak a neve? (Kép)
Ezen a képen látható lányénak: [link]
Furcsa de ez nekem elképesztő módon bejön :$
A full fekete stílus nem, de az ami egy kicsit színesebb igen. Azonnal megtud babonázni...
Mellesleg mas is van ezzel igy ?
Én sokkal többre tartom ezt, mint a minden kint, semmi ruha rajta. Ennek a képviselői valahogy megfogtak.
Nem vitázni szeretnek,elnézést ha annak tűnne...
Ez leginkabb scene: [link]
"Mellesleg mas is van ezzel igy ? "
En ugy vagyok ezzel, hogy ha valakin felismerek egy nagyon jellegzetes szubkulturat vagy divat iranyzatot (pl. rocker, goth, hippie, emo, hipster), az nagyon antipatikussa valik. Az ilyeneket vagy divatmajmoknak, vagy erelmileg-erzelmileg nagyon problemas, labilis egyedeknek erzem.
Jelen állás szerint pont az ellenkezője Vagyok ennek a stílusnak.
Feltéve hogy a szőke szemüveges kocka az...
...viszont rengeteg rockot, metált, ilyesmi zenéket hallgatok, én valahogy ebben leltem magamra. Elismerem hogy érzelmileg nem vagyok túl stabil, de ez ellen rengeteget teszek. Szóval igazából mára már ez sem igaz rám. pàr éve elkepesztoen hosszú hajam volt, mára az sincs meg :S
De ez a "scene style" ettől függetlenül nagyon vonz.
Köszönöm a választ, ismét egy dologgalb okosabb lettem!
16 éves vagyok, de már van autóm.
Az más téma hogy kicsi korom óta erre gyűjtöttem, és hogy egy 94-es Audi A4B5, de van. Egyelőre még csak a nagymamàm tanyáján használtam, plusz a környező utakon, de ez egy jó autó (1.9TDI).
Hogyha hazudozással vádolnál, akkor elmondom hogy a sógorom (nővérem férje) autószerelő, az ő segítségével lett ez az autó helyreállítva.
Meg mielőtt azt mondanám törtem össze magam, a szüleim pénzén vett nagyteljesítményű autóval, azt mondom, hogy egy Suzuki Swift a tanulóautóm. A nővéremé is ez volt, és a húgomé is ez lesz.
Szóval nem kell engem féltened kisapám… (feltételezem hogy tizenpár éves fiú vagy)
Vita lezárva tisztelt 36%os pontossági arannyal válaszoló illető.
Nem egésznap ülök a gép előtt xd
Az autó pedig Németországból van, mint mondtam 94-es. A családom segített ebben, Apa testvére hozta be. Jövőre megkapja a papírokat, és akkor lesz az, hogy körülbelül 6-700 ezer forintot költöttem rá. A kocka alatt azt értem hogy gyakran kockulok a haverokkal, de emellett rengeteget szenvedünk a szabad levegőn is. Csúnyának nem tartom magam, hiszen ápolt vagyok és az arcom sem pattanásos.
Bocs hogy nagyon komolyan vettem amiket írtál, de mint írtam érzelmileg elég labilis vagyok…
Ez kimarat: a testemmel is törődök, már csak a húgom diétája miatt is. Szóval semmi cukor vagy fehér liszt…
…a szemüvegről annyit, hogy már beletörődtem, divatos darabokat hordok (legalábbis igyekszem) ezen túlmenően pedig szemtornázok, de ezt most nem fejteném ki.
Az is egy rossz szokásom hogy mindent megpróbálok megmagyarázni. Feltéve hogy nem tűnt még fel :DD
És megegyszer bocsánat, de ezt a sztorit már ismered ;)
Szerintem nincs baj ezzel a stílussal.Ha tettszik,kövesd.Régen én is tettem,de meguntam... :)
Viszont szerintem azt,hogy van autód-e vagy sem,ráadásul azt,hogy milyen nem kérdezte senki.+ 16évesen meg aztán nem is vezethetnéd,ha csak nem Amerikában élsz.Megértem,hogy kitárnád valakinek az életed,de itt nem nagyon találsz olyan embert,aki igaziból segíteni tudna.
A kockulással szerintem nincs baj.Nekem is volt ilyen korszakom és ami azt illeti,ha rám jön,akkor szívesen leülök a gép elé még ma is.Kicsit eltértünk a témától,és nekem is össze-vissza keveredett a véleményem erről meg arról.Talán lecseszerintésnek indult a válaszom,ne haragudj miatta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!