Melyek a legjobb high-end markak, amikbol jo taskak vannak?
Nem voltam sose proli, mégis imádom a Gucci öveit és táskáit is! Csak tudni kell hozzá felöltözni, nem csak megvenni! ;)
Velem egyébként mindig kedvesek mindegyik helyen, Burberryben is, Gucciban is... Sosem volt egy pillanatig sem gondom velük. Ellenben a Ralph Lauren üzletben borzasztó nagyképű és bunkó eladók vannak, pedig az aztán nem egy luxus kategória! :D Jót mosolyogtam rajtuk...
Az pedig sosem érdekelt, hogy melyik táskából hamisitanak (amellett, hogy mélységesen elítélem a dolgot). Celine-t is nagy mennyiségben hamisítanak, de én tudom, hogy az enyém eredeti. Úgysem egy helyre járok Gizikével a telepről, kb sosem keresztezi egymást az utunk. Azt veszem meg, ami megtetszik, és ha az egy Givenchy Antigona vagy egy Gucci Marmont, hát ez van. A különbség úgyis mindenben meglátszik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!