Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyek a legjobb high-end...

Melyek a legjobb high-end markak, amikbol jo taskak vannak?

Figyelt kérdés
Szerettem volna egy Gucci taskat, de mar mindenkinek az van, ezert inkabb valami mas markabol szeretnek. Gondoltam a Chanelre is, de nekem tul komoly, fiatal vagyok hozza.
2018. jan. 22. 16:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Celine, MaxMara, Dior, Mulberry, Longchamp bőr, Bottega Veneta ha szereted a fonott mintát.

Én nem vennék se Guccit se LV, mert rengeteg a replika. Chanel jó választás, elegáns darab. Sajnos ebből is rengeteg a replika.

2018. jan. 22. 20:44
 12/23 anonim ***** válasza:

Fendinek is szép darabjai vannak.

MK egyáltalán nem high-end márka, külföldön egy átlag márka.

2018. jan. 22. 20:46
 13/23 anonim ***** válasza:
54%
Fjallraven Kanken? elég fiatalos, mondjuk ebből is elég sok jön szembe az utcán, de jól néz ki :)
2018. jan. 22. 21:46
 14/23 anonim ***** válasza:
Furla.
2018. jan. 22. 21:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Mennyit szánsz rá?
2018. jan. 22. 21:55
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
A MK meg a Fjallraven Kanken mióta high-end? A Michael Korsnál tucatabb márka nincs is. A kérdezőnek pedig teljesen igaza van a Guccival kapcsolatban. Az is átment a prolik designerébe.
2018. jan. 22. 22:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Moschino, Mandarina Duck.
2018. jan. 22. 23:46
 18/23 anonim ***** válasza:
56%

Megnézném melyik proli hord eredeti Gucci táskát... :D Nem hinném, hogy egy proli alaphangon 3-4-500ezerért vesz táskát...

Én szeretem Gucci és LV darabjait is. Valentinot, Chloét is. Nézegess ezek között kérdező. A Chanel magasabb àrkategória ezeknél, és ha úgy érzed túl komoly neked, még ráérsz venni! Esetleg Givenchy-t tudok neked javasolni, fiatalos, és lehet elegáns vagy vagány is, attól függ hogy öltözöl fel hozzá. Egy Antigona jó választás lehet! Esetleg Celine?

2018. jan. 23. 01:24
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem prolik hanem az újgazdagok akik valaha prolik voltak csak ma van pénzük igy azt hiszik hogy ha megveszik a Gucci táskát valakik lesznek, meg a Gucci övet meg mindent amin ordit a márka GG betűje. Az őket utánzó irigy szegény prolik pedig a török replikát veszik.

Celine sokkal kevesebbet látsz belőle és sokkal kulturáltabb, a Givenchynek is vannak szép darabjai de sajnos az A betűs darab is a replikák áldozata lett.

2018. jan. 23. 09:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a Maxmarat imádóm, nagyon szép dabarjai vannak és tényleg egyediek és nem látod őket másokon. A budapesti üzlet személyzete pedig 5* nagyon sgeitokeszek kedvesek és nem néznek ki a boltból még akkor sem ha nem a legjobb formádban mész be. Burberrybe nagyon bunkók voltak velem ahogy a Gucciba csak mert aznap nem tip-top mentem be.
2018. jan. 23. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!