Melyek a legjobb high-end markak, amikbol jo taskak vannak?
Celine, MaxMara, Dior, Mulberry, Longchamp bőr, Bottega Veneta ha szereted a fonott mintát.
Én nem vennék se Guccit se LV, mert rengeteg a replika. Chanel jó választás, elegáns darab. Sajnos ebből is rengeteg a replika.
Fendinek is szép darabjai vannak.
MK egyáltalán nem high-end márka, külföldön egy átlag márka.
Megnézném melyik proli hord eredeti Gucci táskát... :D Nem hinném, hogy egy proli alaphangon 3-4-500ezerért vesz táskát...
Én szeretem Gucci és LV darabjait is. Valentinot, Chloét is. Nézegess ezek között kérdező. A Chanel magasabb àrkategória ezeknél, és ha úgy érzed túl komoly neked, még ráérsz venni! Esetleg Givenchy-t tudok neked javasolni, fiatalos, és lehet elegáns vagy vagány is, attól függ hogy öltözöl fel hozzá. Egy Antigona jó választás lehet! Esetleg Celine?
Nem prolik hanem az újgazdagok akik valaha prolik voltak csak ma van pénzük igy azt hiszik hogy ha megveszik a Gucci táskát valakik lesznek, meg a Gucci övet meg mindent amin ordit a márka GG betűje. Az őket utánzó irigy szegény prolik pedig a török replikát veszik.
Celine sokkal kevesebbet látsz belőle és sokkal kulturáltabb, a Givenchynek is vannak szép darabjai de sajnos az A betűs darab is a replikák áldozata lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!