Fekete, fehér vagy sötétkék rövidszárú vászon Converse?
Figyelt kérdés
Már volt Conversem, nem is egy, ezt nem nagyzásból mondo, csak azért, ha próbálnátok lebeszélni nem fog menni, én szeretem ezt a márkát. A fehértől félek, szerintem hamar koszos lenne, de sötétkékem volt már. Mind a 3 szín tetszik. Ti melyiket vennétek meg?2018. jan. 21. 17:57
1/10 anonim válasza:
Én is imádom a converseket. Nekem most feketém van. Én is féltem megvenni a fehéret.. :/ de még a piros vagy a rózsaszín is szóba jöhet nálam a közeljövőben 😍
2/10 anonim válasza:
nekem egyszer volt, 2 hét alatt szétment.. amúgy világoskék volt és tök jól nézett ki. A fehéret meg tisztítani kell, és jó leszt
3/10 anonim válasza:
Én sem tudtam dönteni, hát megvettem mindkettőt. Fehéret és feketét. Ha esik vagy olyan a ruha ahhoz a feketét hordom, ha szép idő van akkor a fehéret, erre nagyon vigyázok nehogy piszkos legyen a vászon része. De szerintem hosszú távon kényelmetlen viselet, egy New Balance cipő sokkal kényelmesebb és tartósabb.
4/10 A kérdező kommentje:
New Balance-om is van, azt is nagyon szeretem. Most is gondolkozom rajta, hogy Converse vagy New Balance legyen.
2018. jan. 21. 19:29
5/10 anonim válasza:
Szerintem a fekete meg a sotetkek a legpraktikusabb, a feher irto hamar koszolodik es ha nem a legjobb az idojaras, akkor megszivtad...
Ha nincs fekete cipod vedd a feketet, ha jincs sotetke, vedd azt. Ha egyik sincs/mindketto szinben van, gondolkozz, hogy melyik szin passzol jobban a stilusodhoz.:)
6/10 anonim válasza:
Egy Converssel nem is nagyon lehet felvágni szerintem...:D
Vegyél feketét de abból is a fehér talpút inkább.
8/10 A kérdező kommentje:
Lány.
2018. márc. 7. 17:49
10/10 anonim válasza:
A fehér tornacipő először nagyon tetszett, még mindig tetszik, de nehéz tisztán tartani. Akkor már inkább legyen sötét szín, sötétkék. A fekete csak akkor, ha teljesen fekete, nincs benne fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!