S. O. S! Van egy sötétkék, hosszú szárú Converse-m, és a jelek rajta egy lépéskor összeértek, és elmosódott a felirat! Mit lehet vele most csinálni? Még csak 3 hónapos, és amúgy nagyon szeretem!
Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 15:52
1/6 anonim válasza:
Nem a lépéstől mosódott el, hanem nyomtatáskor. Nekem is olyan. De most mondd meg, ki a f**** érdekel a logó? Már bocsának a kifejezésért. De nem a cipő a lényeg?
2/6 anonim válasza:
Nekem 3 pár van, az egyik újabb, azon most elkezdett 1 helyen elmosódni. Semmit sem tudsz már vele kezdeni, ez ilyen.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy a cipő a lényeg, és nem a lógó, így is ugyanúgy hordom, csak miután kifizettünk majdnem 20.000 forintot, elvárhatom, hogy hibátlan legyen! Ja, egyébként biztos nem nyomtatáskor volt a hiba, mert amikor megkaptam agyon fényképesztem :D, és most direkt megnéztem a képeket, és ott még nem volt olyan.
2015. ápr. 23. 20:08
4/6 A kérdező kommentje:
Semmit sem tudok már vele kezdeni?! :'( Oké köszönöm a válaszokat! :)
2015. ápr. 23. 20:49
5/6 anonim válasza:
A 20.000 forintot a tartósságáért fizetted, nem a logóért. Attól a cipő még jó sokáig hordható lesz. Saját tapasztalat. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, értem! Köszönöm! :) Úgy látszik, bele kell nyugodnom! :D
2015. ápr. 24. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!