Rákényszerülnek e a nők hogy elhagyják kihívó öltözködési szokásaikat?
Őszintén szólva sose érdekel,hogy öltöznek a nők.Az privát szféra és semmilyen módon nem jelenti azt,hogy ezzel bmire is felhatalmazást adnának.
De a szakadt,lyukas farmert ki nem állhatom.
---------------------------------------------
Szerintem egy nő azt vesz fel amitz akar. De közterületen, tisztességesen kell öltöznie. Az nem elfogadjató hogy szexuálisan kihívó, aztán meg sipákol hogy zaklatták az utcán. Apácákat nem szoktak zaklatni. Annál többet az olyan lányokat akik mutogatják magukat.
Draga, te vagy maga Freud, hogy itt diskuralsz a tudatalatti dolgokrol?
Mar valaki kifejtette itt, hogy tok mindegy, miben vannak a nok, nem ettol fugg a zaklatas.
A politikat meg nem tudom, minek kevered ide. Bruhahahah, meg ilyenek
#25 ugye? a sok mocskos ribi, egykettőnek még a TÉRDE is kivan.
Aranyos a kommented, szerinted az öltözködés magánügy, nincs mögöttes tartalma, minden nő azt vesz fel amit akar DE (a de előtti rész egyébként minden esetben lós..rt se jelent) hülye szukák, megérdemlik hogy megerőszakolják őket és egyébként is erre vágynak mert nem úgy öltöznek ahogy NEKED tetszik.
Magadtól vagy ennyire hülye vagy súg valaki?
kinek mi a tisztességes. felőlem pl meztelenül is járhatnának az emberek.
ha csador lesz, akkor te viszont kib aszottul meghalsz, ugye tudod? :D én lehet csicska leszek, de nem fognak lefejezni. ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!