Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rákényszerülnek e a nők hogy...

Rákényszerülnek e a nők hogy elhagyják kihívó öltözködési szokásaikat?

Figyelt kérdés
Mert hát tudjuk hogy bizony sok nő provokatívan öltözik, bár ezt ők úgy godnolják hogy csak adivatot követik.

2018. jan. 20. 20:25
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
LÁTOM SENKI SEM FOGTA FEL A KÉRDÉSEM, LÉNYEGÉT. Sajnos bővebben nem tudom kifejteni, mert errefelé nem szereteik az egyenes beszédet.
2018. jan. 21. 19:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
#11 a kérdésed lényege hogy sós vagy mint a kifli mert nem szeretnek a nők ezért lek..vázod őket hogy így jobbnak hidd magad.
2018. jan. 21. 23:56
 13/28 A kérdező kommentje:
Kérdésemnek nincs személyes vonatkozáása, de úgy látszik pisisek vagytok és ezt nem vagytrok képesek elfogadmni...
2018. jan. 22. 04:39
 14/28 anonim ***** válasza:
38 évesen nem igazán szoktak pisisnek hívni, de rendben van.
2018. jan. 22. 09:09
 15/28 anonim ***** válasza:
Fel kellene már fogni a férfiaknak, hogy nem nekik öltözünk fel. Előttem jól leírták a véleményemet. Ha téged zavar ez, keress olyan nőt, aki csadorba jár. Ennyi.
2018. jan. 22. 09:32
 16/28 A kérdező kommentje:

Fel kellene már fogni a férfiaknak, hogy nem nekik öltözünk fel. Előttem jól leírták a véleményemet. Ha téged zavar ez, keress olyan nőt, aki csadorba jár. Ennyi.

--------------------------------------------

Hát már éppen fel akartam adni, de ez ahozzászólás nagyon tetszik. Szóval nem a férfiak pillantásaiért, nem a többi nővel való harc miatt, hogy elhappoljátok a férfiak pillantásait, és nem a k... válkodási ösztönért...Nyilván csak pusztán az esztétikum kedvéért....éN HISZEK NEKED...BRUHHAHAHAHAHAH

Egy volt barátnőm egyszer azt mondta, hogy benne állandóan küzt a k .... va és az apáca lelke.... Jó szöveg volt, de legalább őszintébb...

Egyébként ha annyira oda vagytok hogy valaki szexuálisan zaklat, értsd úgy mit havas henrik,ahogy ő mondta,idézem, tehát "szekszuálisan, verbálisan és análisan" akkor talán illendő viselkedéssel és öltözködéssel ez könnyen elkerülhető. Egyxébként megnyxugtatlak a vége csador lesz, mindannyiótoknak, csak ti még ezt nem látjátok. :-)

2018. jan. 22. 21:31
 17/28 anonim ***** válasza:

Hogy te mekkora szerencsétlen vagy xddddd

IGEN, engem boldoggá tesz nőként, ha harisnyatartót veszek fel, vagy műszempillát, vagy latexnadrágot. Nekem tetszik. Mondhat mindneki, amit akar, azt is ,hogy xar az ízlésem, de attól ez még nem fog változni.

S egyem a kis pici szived, két okból nem fogok csadort felvenni - egyrészt azért, mert katolikus vagyok, másrészt meg háát nem a stílusom, akkor se,ha vannak szép darabok.

[link]

Ez mondjuk minden, csak nem visszafogott.

2018. jan. 25. 17:47
 18/28 anonim ***** válasza:
Nagyanyáink idejében az összes katolikus asszony ugyanúgy fekete fejkendőbe volt tekerve, jobban, mint ma Iránban...
2018. jan. 25. 18:15
 19/28 A kérdező kommentje:

Hogy te mekkora szerencsétlen vagy xddddd

IGEN, engem boldoggá tesz nőként, ha harisnyatartót veszek fel, vagy műszempillát, vagy latexnadrágot. Nekem tetszik. Mondhat mindneki, amit akar, azt is ,hogy xar az ízlésem, de attól ez még nem fog változni.

S egyem a kis pici szived, két okból nem fogok csadort felvenni - egyrészt azért, mert katolikus vagyok, másrészt meg háát nem a stílusom, akkor se,ha vannak szép darabok.

--------------------------

Elhiszem hogy azért veszed fel mert neked tetszik. _ezt nem is vonom kétségbe. de...Azért tetszik mert ösztöneid ezt diktálják. Mutopgasd magadat és hívd fel a figyelmet a testedre, arészeg vagy félrészeg kanok között. Persze a tudatalattid ezt nem közli tudatos éneddel....

A másik pedig nem azért fogsz csádor felvenni, mer az a te stílusaod, hanem azért mert hamarosan kötelező lesz. bruhhahahahah

2018. jan. 25. 18:38
 20/28 A kérdező kommentje:
Egyébként nehogy flre magyarázd, nekem egyáltalán nem tetszik az iszlám öltözködés, és a maga az iszlám kultúra sem. Már amennyire az kultúrának nevezhető, inkább csak cigányos sivatagi hacukának.
2018. jan. 25. 18:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!