Hol tudnék normális farmert venni, aminek zsebje is van, feszülős, de vastagabb az anyaga, nem nyúlik el?
Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 11:13
12/12 anonim válasza:
Én kínaikban szoktam farmerokat venni. Megfizethető áron van, és ugyanaz a minőség, mint a drágábbak. Volt már drágább márkás farmerom, de nem voltam tőle elájulva.
Amúgy a boltban felpróbálva mindig úgy választok, hogy 1 számmal kisebbet veszek, mint ami kényelmes. Ha alig tudom magamra húzni, akkor a jó, mert 1-2 óra hordás után mindegyik enged egy picit, és kényelmesebb lesz, de rendesen feszülni is fog rajtam deréktól bokáig ahogy kell. :)
Mosás után megint picit összeugrik, de pár óra használat után újra kényelmessé válik. Cserébe viszont jó szűk, és feszülős marad mindig. :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!