Hol tudnék normális farmert venni, aminek zsebje is van, feszülős, de vastagabb az anyaga, nem nyúlik el?
Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 11:13
1/12 anonim válasza:
H&M-ben vannak egész jók, 8-10 e körül.
2/12 A kérdező kommentje:
Jártam ott, nagyon rosszak szerintem.
2018. jan. 16. 11:57
3/12 anonim válasza:
Én a Zara farmerokra esküszöm :)
4/12 anonim válasza:
Nekem az Orsay és a Promod farmerok voltak jók mostanában.
5/12 anonim válasza:
Orsay
Promod
Camaieu
Ezekben nem azok a nyúlós farmerek vannak.
7/12 Metionin válasza:
Attól függ mekkora méret kell. Én kicsi vagyok és sovány de a női méretek rettentően elcseszettek. A legjobb gatyáimat a H&M gyerekosztályán vettem, kisfiú méretben. Van zsebe, jobb anyag mint a női, tudok benne mozogni és hosszban is passzol.
8/12 anonim válasza:
Utolso azert erdekelne hany cm magas vagy, hogy a gyerekosztalyonvettel gatyat...:)
9/12 Metionin válasza:
164 cm. A kisfiú méretek nagyobbak (vagy az már kistini? nem tudom de a gyerekosztályon vannak olyan fiú cuccok amik nagyok rám).
10/12 anonim válasza:
Nekem M.Sara farmerjaim vannak, én nem tudok rájuk rosszat mondani.😊Vidéki vagyok, szóval nem tudom hol lehet ilyet venni. Itt van ilyen "minden márkás bolt", árulnak MissQ-t, Devergot és minden hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!