Melltartó - kell ez nekünk?
Véleményeket várok.Hordasz,nem hordasz,miért.
Én úgy gondolom hogy pont attól fog megereszkedni ha állandóan hordjuk.Te hogy gondolod?
Ha nekem is A-s lenne, én se hordanék. De nem az. :(
Sőt, 16 éves se vagyok már. Szerintem az a legjobb mindenkinek, ha van rajtam melltartó. :) Nekem már az a fura, ha nincs rajtam.
Terhesség végén, szoptatás alatt még este is volt rajtam, úgy volt kényelmes.
Most már csak nappal. Nálam nem csak a neve "mell TARTÓ". Félek, hogy egyszer rá fogok lépni, nagy sár van, belelóg, kilóg a póló alól és fázik... Szóval kell az.
Nekem sincsenek nagy melleim, B-sek, de én mindig hordok melltartót. Az enyém sajnos attól, hogy kicsi még nem olyan szép, nem olyan feszes, nem formás és lóg is egy kicsit, úgyhogy én mindig hordok. Anélkül egyszerűen csúnyán, igénytelenül nézek ki minden ruhában, mert nem ott van és nem úgy áll, ahogyan kellene, átlátszik a formája, a mellbimbóm és ez is rengeteget ront az összképen. Valamint ahogyan mozgok, sétálok stb. mozognak össze-vissza, ami szerintem szintén nem néz ki jól és engem még idegesít is. Nekem egyáltalán nem is kényelmetlen, nekem soha semmi problémám nem volt vele (bár vásárolni utálok, mert sokáig tart mire megtalálom az igazit). Itthon is van rajtam, nem veszem le, ha hazaérek, max. ha ilyen lustizós napom van és pizsiben nyomom egész nap, akkor nincs rajtam melltartó.
Szerintem a melltartót nem véletlenül találták ki, én bármekkora mellmérettel is hordanám. Szerintem a mellnek kell a tartás (és szerintem így kevésbé fog lógni is, de nem értek hozzá), sokkal kényelmesebb, szebb. Nem arról van szó, hogy fel kell polcolni vagy push-upos csipkecsoda melltartó kell, hanem egy jó minőségű, egyszerű, kényemes normál melltartó is tökéletes, mert a “munkát” elvégzi. Én kicsi mellekre is mindenképpen vennék fel egy sportmelltartót, toppot, hogy ne látszódjon át.
Én is hordok... mióta az eszemet tudom.
24 év , kismama 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!