Milyen cipőt válasszak?
Figyelt kérdés
NIKEWomens Nike Air Huarache Run Premium TX... van belőle bordos,fekete és fehér színű. Mind3 tetszik és nem tudom,hogy melyiket vegyem meg. 40ezres cipőről van szó,nem szeretném csak 1x használni. A bordot nem lehet minden ruhával felvenni igaz? A fehér túl gyorsan koszolódik..a fekete túl sötét. Tavasszal farmerral,farmerkabattal húznám fel. Holnap megyek megnézni élőben. Szerintetek melyik lenne a legjobb döntés?2018. jan. 13. 23:18
2/6 A kérdező kommentje:
playersroom.hu/cipo/cipo/utcai-cipo/wmns-air-huarache-run-634835-0012-7.html
2018. jan. 13. 23:47
3/6 anonim válasza:
Szerintem a huarache fehér színben. Végül melyiket választottad?
4/6 A kérdező kommentje:
Még semelyiket. De köszönöm
2018. jan. 15. 06:09
5/6 anonim válasza:
A bordó nagyon jó - totál csajos és szerintem elég sok mindennel lehet variálni. A feketét sem lehet szerintem sokkal jobban variálni. A fehéret inkább, de az szerintem is nagyon hamar koszolódna, utána pedig csúnya lenne. A bordó biztos, hogy tovább szép marad, és sokan meg fogják nézni a lábadon!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm... én is a bordót valasztottam. Hétvégén megyünk venni
2018. jan. 16. 06:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!