Milyen ruhákat vegyek fel nyáron amikor meleg van?
Figyelt kérdés
Kicsit duci vagyok. Az ujjatlan pólókat nem szeretem, mert a karom nagy. Viszont van egy ruha ami nagyon tetszik: [link] ezt felvehetném mondjuk egy boleróval. Szerintetek hogy nézne ki rajtam, ha 170 cm vagyok és 71 kg?
De akkor szerinted nem néznék ki abban a ruhában kövérnek??? Úgy értem, hogy inkább a vékony lányokon állna jól vagy inkább a ducibbakon?
2010. jún. 5. 09:43
3/11 anonim válasza:
Az előbb válaszoltam egy olyan kérdésre amiben ugyan ez a ruha volt! Szerintem felveheted, van egy barátnőmnek is ilyen és ő se egy vékony alkat, de nem tudom hogy nézne ki a hasadon! Én felvenném a helyedben :DD
A ruha nagyon jó, de nem biztos, hogy a Te testalkatodnak megfelelő. Próbáld fel, de ha azt látod, hogy a tetején bevág (ami egy kicsit husisabb lánynál egy pánt nélküli ruha esetében nagyon gyakori), illetve az alja miatt nem biztos, hogy előnyös lenne. Próbálj esetleg olyat, aminek van válla, vagy pántja, és egyenes, térd felett érő szoknyaszabása van. Én ilyesmit ajánlanék: [link]
2010. jún. 7. 20:58
7/11 anonim válasza:
Szia! Bocsi, de nem hiszem hogy kapsz még ilyen ruhát én kb 3-4hete kerestem de már nemvolt.Előtte láttam, de nagyon gagyi anyagból volt:S:D de mire meg meggondoltam,hogy csak jó lenne már nemvolt sajna:(
2010. jún. 7. 21:36
8/11 anonim válasza:
Szerintem hogy ha kicsit ducinak érzed magad akkor világos színű ruhákat hordj! Ha szereted a szoknyákat akkor hosszított fazonút válassz! :)
2010. jún. 7. 21:56
9/11 anonim válasza:
Szerintem nem lehetsz nagyon duci, a 170cm és 71 kg nem hangzik ducisan. Nyugodtan vedd fel azt a ruhát, akár boleró nélkül is. Biztosan jól fog állni. Csak ha rám hallgatsz, magassarkú szandát vegyél fel hozzá. Az úgy lesz nagyon csinos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!