Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Éreztétek már azt, ha meglátto...

Éreztétek már azt, ha megláttok egy pláza cicát (vagy k*rvát kinek, hogy tetszik) hogy nem? . (lent bőv. )

Figyelt kérdés
Hogyha pl senki más nem lenne ott csak egy ilyen barbie baba és például kéne 1 zsebkendő vagy bármi, hogy inkább nem is kell kibírod valahogy meg amúgy megnézed a csajt, mert tetszik az alakja, ruhája vagy már csak olyan kihívó, hogy nem lehet nem megnézni, de mikor rád néz elszégyenled magad, zavarba jössz stb? Ilyenekre gondolok most csak felhoztam 2 példát. Írjatok kort és nemet is meg ha akartok ehhez hasonló sztorit is :)
2010. jún. 4. 20:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

Nem értem, hogy egy plázacica egyesek szerint miért számít igényesnek. Főleg, hogy beszélhetünk szellemi igénytelenségről is, ami egy tipikus plázacicánál általában fennáll.

Ha meglátok egy ilyet, akkor komoly ellenszenvet érzek, persze ez változhat egy beszélgetés után, de azért nagy átlagban bejönnek az előítéletek, végülis nem véletlenül alakultak ki.

2010. jún. 5. 08:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyám, előítéletek nem véletlenül alakultak ki...kialakíthatta őket az irigység is, ami általában a legtöbb lányban benne van, ha ő átlagos és meglát egy Barbie külsejű cicát!
2010. jún. 5. 09:25
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Én elszégyellem magam a helyettük. Arra gondolok, hogy buta, mint a s'gg. Ezek a fránya előítéletek...
2010. jún. 5. 10:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Már miért kéne féltékenynek lenni egy ilyen lányra? Azért, mert elbújik egy mázsa smink mögé, és csak úgy mer kimenni az utcára, vagy hogy a legtöbb férfi csak a szexpartnert látja benne, vagy hogy a legtöbb ember nem veszi komolyan?
2010. jún. 6. 08:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Kérlek ne tegyél fel több kérdést, mert ezt se értem! Össze-vissza írtál mindent, a kérdést nem találom... Mi van a zsebkendővel, meg mit kell kibírni MIVAN?
2010. jún. 10. 16:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Én nem irigylem őket, csak nem bírom, hogy az ilyen p*csák felsőbbrendűnek érzik magukat, és mindenkit lenéznek, azt közbe meg sehol semmi.
2010. jún. 10. 18:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Én sem értem a kérdést,de hozzá szeretnék szólni ahhoz,hogy a "pláza cica= a k*vával".Nézd,én sem csípem az olyan öltözeteket,amik már tényleg feszegetik azt a határt,hogy lassan már nem utcára valók,hanem a cirkuszba,de sajnos vannak lányok akik sokszor rám is "úgy" néznek,mint amit te is írtál a kérdésedben(ha jól értelmeztem)csak azért mert pl van rajtam egy párduc mintás nadrág.Szeretek csinosan öltözni,nem vagyok egy divatmajom,de ami tetszik azt felveszem,de nem hinném,hogy mindez tükrözné a személyiségemet és nem hiszem,hogy megérdemlem azt a néhány "megvető" pillantást,holott én sosem ítélek el senkit az öltözéke alapján.Most nem kezdem el részletezni,hogy milyen vagyok belül,mert senki nem kiváncsi rá,csak ehhez szerettem volna hozzá szólni,hogy én is tapasztalom a saját bőrömön,hogy egyesek azonnal ítélkeznek,akkor is ha valaki a jó ízlés határain belül csinosan öltözik.
2010. jún. 10. 19:49
 18/20 anonim ***** válasza:

pedig sztem a ruha nagyon is visszaadja az ember stílusát

(persze nem arra gondolok amikor a plázacicák "felöltöznek", mert az nem stílus, sajnos náluk éppen ez hiányzik)

2010. jún. 10. 19:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Én azt érzem, hogy megütném őket...
2010. jún. 10. 22:17
 20/20 anonim ***** válasza:
20:24: Ne aggodj, nem vagy egyedul, en vagy haromszor elolvastam de otletem sincs mit akar:D
2010. jún. 10. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!