Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Éreztétek már azt, ha meglátto...

Éreztétek már azt, ha megláttok egy pláza cicát (vagy k*rvát kinek, hogy tetszik) hogy nem? . (lent bőv. )

Figyelt kérdés
Hogyha pl senki más nem lenne ott csak egy ilyen barbie baba és például kéne 1 zsebkendő vagy bármi, hogy inkább nem is kell kibírod valahogy meg amúgy megnézed a csajt, mert tetszik az alakja, ruhája vagy már csak olyan kihívó, hogy nem lehet nem megnézni, de mikor rád néz elszégyenled magad, zavarba jössz stb? Ilyenekre gondolok most csak felhoztam 2 példát. Írjatok kort és nemet is meg ha akartok ehhez hasonló sztorit is :)
2010. jún. 4. 20:14
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge ne vegye magára! Öltözhet egy rendes lány is úgy, mint egy barbie..
2010. jún. 4. 20:16
 2/20 anonim ***** válasza:
64%
a pláza cica egyáltalán nem egyenlő a kur.vával,ez kb olyan,hogy a metroszexuális az b.uzi, a pláza cica igényes,ad magára,más kérdés,hogy milyen a jelleme,a k.urva pedig a testéből él és azzal keresi meg a betevőjét,vagy kedvtelésből csinálja, a metroszexuális is ad magára és igényesebb az átlagnál, a b.uzi pedig aki a saját neméhez vonzódik ez lehet a szomszéd bácsi is aki egy bányarém
2010. jún. 4. 20:20
 3/20 A kérdező kommentje:

Persze. De most nem a kibúvókra voltam kíváncsi, köszike :)

Szerintem érthető, hogy mire célzok.. A szétbaszott csajokra akiken látszik is na.. így jobb? Próbáltam szépen fogalmazni, de mint mondtam, aki barbiesan öltözködik lehet normális csaj is de ettől függetlenül meg lehet ez emberben az az érzés, amit a fentiekben említettem, várom a válaszokat.

2010. jún. 4. 20:23
 4/20 anonim ***** válasza:
47%

esküszöm, nem értem a kérdést ................

?????????

2010. jún. 4. 20:24
 5/20 anonim ***** válasza:
51%
Egyetértek az előzővel. Az, hogy valaki szőke, meg divatosan öltözik,nem jelenti azt, hogy plázacica, mint ahogy a plázacica sem egyenlő a k..vával. Sőt, két ember sem egyforma. Attól, hogy például valaki sok időt tölt vásárlással, nem jelenti azt, hogy ezt az időt a tanulástól vonja el pl. Oké, lehet hogy sok ilyen van, de nem mindenki!! A kérdésedre válaszolva pedig: igen, van olyan, hogy nézek vkit, mert szépnek találom, vagy ízlésesnek az öltözködését, ha rámnéz, elkapom a tekintetem, mosolygok, vagy ha látom, hogy vevő a nyitottságra,akkor hangot adok a véleményemnek. Helyzet-és egyénfüggő. :) 18/L
2010. jún. 4. 20:27
 6/20 A kérdező kommentje:

Jól van már. De mint tudjuk, aki úgy néz ki (nem foglalkozását tekintve) le szokták k*rvázni, ha tudjátok mire célzok miért kell bemagyarázni nekem (mikor én is tudom) meg miért írjátok le, ha ti is tudjátok mire célzok?

És nem az volt a kérdésem, hogy a pláza cica egyenlő e a k*rvával, hanem, hogy mit éreztek?? Sok lehetőség van, lehet valaki pláza cica de okos szép, lehet valaki pláza cica de buta és ronda lehet valaki k*rva úgy, hogy az útszélén áll és lehet úgy is ha csak magánéletbe fekszik össze mindenkivel most soroljam még?

2010. jún. 4. 20:34
 7/20 anonim ***** válasza:

Ha ránézek egy plázacicára, nem szégyenlem el magamat, én is olyasmi vagyok.

Ha ránézek egy k.rvára, szintén nem érzek semmit, mivel nincs fölírva a homlokára, hogy ő K, így arra nem tudok következtetni egy egyszerű pillantásból.

19L

2010. jún. 4. 20:46
 8/20 anonim ***** válasza:
ugyanolyan ember ő is,csak máshogy öltözik!Én exrtém vagyok,és odamennék egy zsepiért,sosem tudni kit takar a ruha!!!Rólam sem mondanád meg,hogy szeretem az embereket,és még segítőkész is vagyok!Néha olyan vagyok,mint egy halálmadár,de ha hozzám szól valaki,rámosolygok,és kedves vagyok..lehet az bárhogyan felöltözve..
2010. jún. 4. 22:18
 9/20 anonim ***** válasza:
nekem is elveszik az önbizalmamat...de ez nem az ő hibájuk
2010. jún. 5. 07:36
 10/20 anonim ***** válasza:
Én tudom, mire gondolsz:) az ilyen csajok néha olyan lesajnálóan bírják kezelni az egyszerű, 'mezei' lányokat, akár már egy pillantással is, hogy én érzem magam szarul, hogy biztos ronda vagyok:D
2010. jún. 5. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!