Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez divat most a csajoknál?

Ez divat most a csajoknál?

Figyelt kérdés
Már több csajnál is láttam, hogy úgy öltöznek, hogy fekete cipő + farmer + fekete harisnya. Ez divat mostanában, hogy kilátszik a harisnyás bokája?

2018. jan. 9. 20:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
igen,a pasik is hordják feltűrve a nadrágjukat bokacsizmával..
2018. jan. 9. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Igen van ilyen mánia, majd ez is elfog tűnni. Bár még mindig divat a feszülős fekete leggings még tavaly a -20 fokba is simán viselték amit nem is értek hogy nem fagytak meg benne. Barátnőm nem követi a divatot, nála nincs ilyen szokás, leggingset akkor vesz fel ha nincs olyan hideg és szoknyát vesz rá vagy hosszított felsőt. De gyakran jár szoknyába és egy vastagabb harisnyába ilyen enyhe téli időkben, simán gond nélkül.
2018. jan. 9. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Én neccharisnyával szoktam ilyet látni, így télen is, pont ma láttam egy csajt a buszon csak ő világoskék farmerrel meg fehér sportcipővel viselte. Én sosem öltözködnék így, hiába ez a divat, egyrészt ronda, másrészt meg ilyen időben fel lehet fázni ilyen öltözetben
2018. jan. 9. 23:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Én ezt a kombót mezítláb viselve szoktam látni, akkor már inkább húzzanak hozzá harisnyát.
2018. jan. 10. 09:25
 5/12 anonim ***** válasza:

hát azért mostanában ilyen 6-8 fok volt...

meg mi az hogy ronda? neked nem tetszik. amúgy nekem se. :D

fekete harisnyával eddig még nem láttam, de nem látok kivetnivalót benne. egyesek a harisnyás bokán is kiakadnak. :D

2018. jan. 10. 13:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Jah, 6-8-10 fokban abban a két percben, amíg a buszra vár fog felfázni. Persze. Sosem követtem a divatot, de speciel a feltűrt nadrág harisnyával vagy anélkül kimondottan jól néz ki. Kb 10 év óta talán ez az első "divatos" dolog, amire azt mondom, jól néz ki.
2018. jan. 10. 18:18
 7/12 anonim ***** válasza:

„Jah, 6-8-10 fokban abban a két percben, amíg a buszra vár fog felfázni.”

Igen ezt én sem értem. Hatodikán és hetedikén 12 fok volt. Az emberek többsége még kellemes időben sem sétál le pár buszmegállót. Szóval gyakorlatilag tényleg, csak a megállókban éri az illetőt hűvös fuvallat:D És mint mondtam, még csak cudar tél sincs.

2018. jan. 10. 19:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Gondolom az aranyszabályt nem szabad megszegniük, hogy aszongya: most estem a biciklivel farmer + a cipőből az istenért ki nem látszódható zokni, aztán mivel fáznak, jön ez a barkácsmegoldás.
2018. jan. 10. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért kéne kilátszódni a zokninak a cipőből? Divattól függetlenül, tud jól kinézni az is, ha nem látszik, az is, ha igen. Csak tudni kell hogy felvenni, hogy ne legyrn béna vagy tucat. Ehhez kell a stílusérzék.
2018. jan. 11. 19:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért, mert azt hívják zokninak. Amit ti hordtok, az kb egy alaposan elcseszett balerinacipőként jellemezhető. Ha leveszitek a cipőt, úgyis néztek ki benne. Mint egy balerina. A fiúk is.
2018. jan. 11. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!