Fiúk, lányok, mit csináljak? (ecipő)
Figyelt kérdés
Szoval rendeltem az eciporol egy Adidas cipot, meg is jott, de kiderult hogy nem eredeti :/ ezt csak a cimkejebol latom, amugy meglepoen jo utanzat, egy az egybe ugy nez ki mint ha igazi lenne. Szerintetek megtartsam vagy kuldjem vissza? Visszakuldestol kicsit tartok, hogy nem kapom vissza a penzem stb, es kezdhetem elolrol a cipovasarlasi macerat is, viszont nem szeretnem ha szetjonne ket honap utan es buknek egy csomo penzt. Ti mit tennetek a helyemben?2018. jan. 9. 15:22
1/5 anonim válasza:
Küldd vissza azonnal! Visszateszed a dobozba, elviszed a postára és feladod, és közben írsz az eladónak, hogy el akarsz állni a vásárlástól és kéred a pénzed visszautalását.
Nem nekik volt valami ügyük, hogy nem kóser a cipő amit árulnak?
2/5 A kérdező kommentje:
Én nagyrészt jókat olvastam róluk. A másik problémám, hogy az egyik címke a három közül, ami a cipőhöz volt leszakadt. Vissza tudtam úgy-ahogy tenni, de félek emiatt nem kapnám vissza a pénzem...
2018. jan. 9. 15:44
3/5 anonim válasza:
Mibol gondolod, hogy nem eredeti? Tobb csik van, mas a nev? Gyengebb az anyaga? Az nem lehet, hogy azsiai piacra keszult Adidas, nem pedig europaira?
4/5 A kérdező kommentje:
A belso cimken levo kodot beirtam a keresobe es masik cipot adott ki
2018. jan. 10. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!