Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Miért jó a tanga? Aki...

Lányok! Miért jó a tanga? Aki minden nap hordja, az mégis miért?

Figyelt kérdés

azt ne mondja nekem bárki is, hogy kényelmes... Mert baromira nem az. És még egészségtelen is.

Szexi meg csak a szép fenéken az, különben még jobban kiemeli ha az illetőnek laposabb/ narancsbőrösebb stb a feneke.

2018. jan. 8. 13:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem szexi. Egy hétköznapi brazil tanga. Kényelmes, nem is érzem, hogy rajtam van, nem látszik át a ruhákon. Nemcsak a régi, 3 csíkból álló tanga létezik már :) Ha neked kényelmetlen, akkor nem jó a méret, vagy a szabása, vagy az anyaga.

Nem egészségtelen, ha valaki normálisan tisztálkodik. Még sose volt ettől semmi bajom.

2018. jan. 8. 13:29
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Nekem kényelmesebb sokkal mint a normál bugyi olyat nem is tudok hordani, a francia az amit még elviselek. Általában nem ilyen műszálas csicsákat hordok (amik lehetnek kényelmetlenek) hanem normális pamut tangát. Ha nem lenne kényelmes nem hordanám, neked lehet hogy a teli a kényelmes és én ezt elfogadom.
2018. jan. 8. 13:32
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Hát pedig nekem kényelmes. Mintha nem is lenne rajtam semmi. 100% pamut tangákat hordok, nem a műanyag, csipkés, 3 cérnából álló változatot.

Nekem a teli bugyi kényelmetlen.

2018. jan. 8. 13:38
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Egyszer felpróbáltam én is de nagyon kényelmetlen volt.
2018. jan. 8. 14:23
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

egyik ismerősöm csak tangát hord, sportoláskor is. neki az kényelmes.

nekem csak a tezenises legalapabb testszínű, varrás nélküli tangák kényelmesek

2018. jan. 8. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:
4%

Jó kérdés!

Azt én sem értem mi abban a kényelmes ami a hátsóba meg "oda" bevág egész nap.

Az egészségtelenség meg abban nyilvánúl meg hogy bevág ami a vérellátást csökkenti.

2018. jan. 8. 15:45
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Pedig kényelmes, legalábbis nekem az. Ezt általában nem szokták elhinni azok, akik még sosem hordtak. Vagy ha hordtak, akkor valami rosszat vettek, ami tényleg kényelmetlen vagy csak nekik nem jön be, ami nem baj, mindenki azt hord, amit akar. Én tényleg nem érzem és kényelmes. Nekem jobban tetszik, mint a sima bugyi, általában sina, egyszínű, sportosabb brazil tangát hordok én is.
2018. jan. 8. 16:28
 8/13 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem egyáltalán nem kényelmes. Volt, hogy fél évig minden nap tangát hordtam, csak, hogy imponáljon ez a páromnak, hát a legkényelmetlenebb fél évem volt, még egészségügyi problémám is lett tőle. A nőgyógyászom mondta, hogy nagyban köszönhettem annak, hogy tangát hordtam. (Változóan hordtam pamut és rosszabb anyagú tangát) Aztán még a hab a tortán, hogy a párom töredelmesen bevallotta, hogy ő neki a tanga nem is szexi, hanem a francia bugyikért van oda. Mostmár azt hordok, abból is csak pamutot, és hatalmas különbség van a kettő között, a francia bugyik szerintem is szexibbek, és még kényelmesebbek is. A legtöbb tangát amúgy teltebb lányokon szoktam látni, és még 2018-ban is azt látom, hogy ha leguggol a lány valamiért mert elejtett valamit, akkor abban a percben kivillantja a tangáját, és szerintem gusztustalan.
2018. jan. 8. 19:14
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Nekem kényelmes, észre sem veszem, hogy rajtam van. Lehet csak megszokás kérdése, én kb. 13 éve tangát hordok. A francia bugyi a számomra nagyon kényelmetlen, rendeset vettem mikor már nagyobb lettem a terhességem alatt, de nem tudtam elviselni magamon, így akkor is tangát hordtam csak kicsit másabb fazonút, mint korábban.
2018. jan. 9. 08:45
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
#8 most hogy ha ilyen hülye vagy hogy olyat hordassz ami nem kényelmes azért mert a pasidnak akartál imponálni. Nem lett volna egyszerűbb otthonra felkapni ha ez annyira imponáló volt számodra, nem te inkább kínzod magad.
2018. jan. 9. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!