Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Miért jó a tanga? Aki...

Lányok! Miért jó a tanga? Aki minden nap hordja, az mégis miért?

Figyelt kérdés

azt ne mondja nekem bárki is, hogy kényelmes... Mert baromira nem az. És még egészségtelen is.

Szexi meg csak a szép fenéken az, különben még jobban kiemeli ha az illetőnek laposabb/ narancsbőrösebb stb a feneke.

2018. jan. 8. 13:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szokás kérdése. Ha pár hétig azt hordod, akkor utána tényleg az lesz kényelmes csak. Azt szokod meg. Én is jártam így. Egy ideig azt hordtam, megszoktam, észre sem vettem. Már visszatértem a régi fajtákra és megint kényelmetlen a tanga számomra.
2018. jan. 9. 13:19
 12/13 anonim ***** válasza:
97%
Akinek elviselhetetlenül kényelmetlen meg bevág, annak szerintem nyolcvan százalékban azért, mert nem jó méretet hord. Egy méretben passzoló, egyszerű pamuttanga normális esetben nem kellene, hogy borzasztó kínokat okozzon. Aki meg fél évig szenved vele, ahelyett, hogy más fazonra váltaná, az -elnézést- hülye. Én nagyjából ugyanannyi alkalommal hordok tangát és franciát (előbbit ágyba igen, alváshoz nem, természetesen), kényelem szempontjából nincs különbség. Persze én odafigyelem a méretre és a minőségre.
2018. jan. 10. 09:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 éves korom óta azt hordok, és nagyon szeretem. 😄 19/L
2018. máj. 9. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!