Jól néz ki a hosszú szúk farmer, mezítláb kombó?
Figyelt kérdés
Szerintetek jól néz ki egy lányak a hosszú, bokáig érő szűk farmer mezítláb, cipőnek pl.: magassarkú, saru, papucs, és nem néz ki hülyén ha le kell vennem a cipőm?
Lányok van aki sokat szokott így lenni és ha igen akkor miért szereti?
2018. jan. 2. 22:38
11/17 A kérdező kommentje:
Hát például házibuli vagy ilyenek
2018. jan. 4. 15:04
12/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Jah értem aha. Nyugodtan mehetsz úgy. És akkor max mezítláb leszel a buliban. Vagy indulás előtt bedobsz 1 pár zoknit a táskádba. Én fiú vagyok és én is hordom pár cipőmet mezítláb. Pl vászoncipő vagy Slip-On cipő. És én pl ahol leveszem ott mezítláb vagyok mert én amúgy is utálom a zoknit. 21/F Kérdező te hány éves Vagy amúgy?
13/17 A kérdező kommentje:
15
2018. jan. 4. 17:46
14/17 anonim válasza:
És lenne kedved ismerkedni velem? Utolsó vagyok!
15/17 anonim válasza:
Jesszus #12, te nagyon kétségbeesett lehetsz, ha egy 15 éves kislánnyal akarsz ismerkedni! A korosztályodból mindenki levegőnek néz?
16/17 anonim válasza:
Szerintem egy vékony harisnyával jobb, mint mezítláb. Legalábbis nekem úgy jobban tetszik...
17/17 anonim válasza:
ha jó a lábad, nyugodtan szűknacizz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!