Lányok! Miben mentek szilveszterezni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 21:13
1/13 anonim válasza:
En egy fekete cicanadrágra fekete haromnegyedes ujju polora bokacsizmara gondoltam emellett megvnyilvan kiegeszitok nyaklanc es fulbevalo nem akarok tulzasba esni
2/13 anonim válasza:
Sötétkék póló hozzá norvég mintás szoknya, leggings meg bokacsizma, kiegészítőnek valamilyen statement nyaklánc. Ez a terv de még változhat.
3/13 anonim válasza:
Szürke macinaci és rózsaszín egyetemi pulcsi.
Hideg lesz.
4/13 anonim válasza:
Egy fekete ujjatlant veszek az átlátszó body alá amin ilyen kis gyöngyök vannak(tallys),a nadrág is tallys és kicsit bővebb fazonú fekete színű,és egy fekete ,magas sarkú bokacsizma.
5/13 anonim válasza:
Vagy haromnegyedes ujju , rozsdaszinu velur tunika, vagy fekete , pamut poloruha, mindkettohoz cica naci es boka-, vagy hosszuszaru csizma.
Ha ezek nem, akkor fekete farmer, vagy piros pamut felsovel, vagy rosegold barsony ejettvalluval. Meg nem dontottem el.
21
6/13 anonim válasza:
Jesszusom, hogy öltözködtök ti?
7/13 anonim válasza:
Divatosan es csinosan. ;) Ha nem ismered a ket szo jelenteset, ne is gyere ebbe a temakorbe.
8/13 anonim válasza:
Eddigi terveim szerint egy váll nélküli, fodros felső (ehhez hasonló, csak két sor fodor van és fekete: [link] ), fekete jeggings, magassarkú bokacsizma. Ehhez vak valami egyszerű fülbevalót vennék kiegészítőnek, mert a felsőhöz bármi más túlzás lenne.
9/13 anonim válasza:
En fekete borszoknyara gondoltam egy fekete felsovel. Bar lehet megfagyok:D
10/13 anonim válasza:
Én is bőrszoknyába megyek,ami fekete színű. És tüll anyagú,fekete,átlátszó hosszú ujjút húzok fel hozzá,alatta szintén fekete bralettel.
Valószínű fekete,velúr térdcsizmát veszek fel,de ez nem biztos még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!