Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Miben mentek szilveszt...

Lányok! Miben mentek szilveszterezni?

Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 21:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
En egy fekete cicanadrágra fekete haromnegyedes ujju polora bokacsizmara gondoltam emellett megvnyilvan kiegeszitok nyaklanc es fulbevalo nem akarok tulzasba esni
2017. dec. 26. 21:34
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Sötétkék póló hozzá norvég mintás szoknya, leggings meg bokacsizma, kiegészítőnek valamilyen statement nyaklánc. Ez a terv de még változhat.
2017. dec. 26. 23:07
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Szürke macinaci és rózsaszín egyetemi pulcsi.

Hideg lesz.

2017. dec. 26. 23:20
 4/13 anonim válasza:
100%
Egy fekete ujjatlant veszek az átlátszó body alá amin ilyen kis gyöngyök vannak(tallys),a nadrág is tallys és kicsit bővebb fazonú fekete színű,és egy fekete ,magas sarkú bokacsizma.
2017. dec. 26. 23:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagy haromnegyedes ujju , rozsdaszinu velur tunika, vagy fekete , pamut poloruha, mindkettohoz cica naci es boka-, vagy hosszuszaru csizma.

Ha ezek nem, akkor fekete farmer, vagy piros pamut felsovel, vagy rosegold barsony ejettvalluval. Meg nem dontottem el.

21

2017. dec. 27. 07:54
 6/13 anonim ***** válasza:
13%
Jesszusom, hogy öltözködtök ti?
2017. dec. 27. 11:02
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Divatosan es csinosan. ;) Ha nem ismered a ket szo jelenteset, ne is gyere ebbe a temakorbe.
2017. dec. 27. 11:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Eddigi terveim szerint egy váll nélküli, fodros felső (ehhez hasonló, csak két sor fodor van és fekete: [link] ), fekete jeggings, magassarkú bokacsizma. Ehhez vak valami egyszerű fülbevalót vennék kiegészítőnek, mert a felsőhöz bármi más túlzás lenne.
2017. dec. 27. 11:24
 9/13 anonim válasza:
En fekete borszoknyara gondoltam egy fekete felsovel. Bar lehet megfagyok:D
2017. dec. 27. 19:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is bőrszoknyába megyek,ami fekete színű. És tüll anyagú,fekete,átlátszó hosszú ujjút húzok fel hozzá,alatta szintén fekete bralettel.

Valószínű fekete,velúr térdcsizmát veszek fel,de ez nem biztos még.

2017. dec. 27. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!