Lányok, milyen ruhában mentek szilveszterezni? Linkelhettek képet is!
Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 11:38
1/9 anonim válasza:
Attól függ hova:) Én pl. még nem tudom pontosan, de talán fekete miniruhában:))
2/9 anonim válasza:
Én még nem döntöttem el. Ha nem lesz nagyon hideg, akkor egy ilyesmiben (az enyémnek könyékig ér az ujja):
Viszont ha hideg lesz, akkor nadrág egy csinos felsővel.
5/9 anonim válasza:
Én egy gálaestre megyek szilveszterkor egy ilyen ruhát varrattam magamnak, holnap hozom el, már nagyon várom :)
6/9 anonim válasza:
Mi egy szórakozóhelyre megyünk. Testhezálló fekete, elől végig cipzáras ruha lesz rajtam.
ilyesmi:
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon csini ruhák!
Pizsis szilveszterem nekem is volt, de most egy hotelbe megyünk, vacsi és buli lesz. :)
2016. dec. 21. 11:35
8/9 anonim válasza:
Nekem CSAK pizsis volt. :) Mindennap fenn vagyok hajnali 4-ig, így nem nagy szám.
9/9 anonim válasza:
Farmer és póló, egy vőlegényem haverjaival összeülős szilveszterhez nem kell több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!