Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi az oka annak, hogy egyre...

Mi az oka annak, hogy egyre több emberen látok titokzoknit télen?

Figyelt kérdés
Tipikus nyári viselet, hogy a rövidgatyával ne nézzen ki hülyén a magasra húzott zokniszár. De hosszúnadrággal, ráadásul télen ez nekem értelmezhetetlen. Elárulja valaki, hogy mi ebben a jó?

2017. dec. 26. 18:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%
Én hosszú zokniba vagyok most is...de nyáron is mert nekem nincsenek titokzokniaim..tudom hogy hülyén néz ki nyáron de én azt szeretem. Jó az
2017. dec. 31. 10:34
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Na kérdező, ezért nem vagy még túl öreg :)

Én szár nélküli bokazoknit hordok, most is?

1. Nincs annyira hideg

2. Annyira megszoktam, hogy már fura felvenni és hordani olyat aminek van szára. Pedig vannak ilyen zoknijaim.

3. Kiskoromban még térdzoknim is volt, elképzelni nem tudom hogy most ilyet felvegyek.

2017. dec. 31. 13:50
 23/25 anonim ***** válasza:
#19. Semmi nem lett volna. Akkor azt hordtuk (én is) most meg ezt. Ennyi
2017. dec. 31. 13:53
 24/25 anonim ***** válasza:
64%

Nekem csak az a fura hogy télen a hidegbe kint van a bokájuk, nyáron meg a dög melegbe szigorúan térdigérő nadrágba vannak had fülledjen a pitcsájuk be rendesen...

Érdekes öltözködés.

2018. jan. 2. 17:48
 25/25 anonim ***** válasza:
47%

Én 35 éves férfi vagyok de el nem tudnám magamon képzelni ezeket a zokninak csúfolt valamiket.

Főleg nem télen, de hát ez a divat ezt kell követni...

Én maradok a normál zokninál, télen nem is tudnék mást fel venni, sőt ha hideg van még veszek fel vastag harisnyát is mert jó a hideg ellen, és nem a divatra megyek mint mások, ha nem a praktikusságra!

2018. febr. 14. 05:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!