Mi az oka annak, hogy egyre több emberen látok titokzoknit télen?
Mert nincs is nekik más a fiókjukban...
Gondolom, az írógépbe se tudnának honnan szerezni szalagot. Ez ugyanaz a dolog.
'Aki nem érti, az egyszerűen túl öreg' - na én ehhez a felfogáshoz vagyok "túl öreg".
A világ összes dolga megmagyarázható, értelmezhető logikai ok-okozat összefüggésekből áll. Ehhez nem kell fiatalnak vagy 'nemöreg'-nek lenni. Én soha semmit nem ítélek el ha megvan az ésszerű elfogadható magyarázat.
A hülyeség korfüggetlen.
Ha egyszer 0 fokban fázik egy boka, akkor az a fiatalnak is fázik, csak ő még kellően ostoba ahhoz, hogy inkább a többieket majmolja.
"Én soha semmit nem ítélek el ha megvan az ésszerű elfogadható magyarázat."
Mondták többen is hogy kényelmesebbnek tartják. Ennek ellenére te ítélkezel meg mindig.
Egész évben ilyet hordok, mert minden évszakra jó. Télen csizmával, hosszú nadrággal, melegebb időben meg rövidebb cuccal, edzőcipővel.
Kényelmesebb, aranyosabb, meg a hosszú szárú nekem mindig elvágja a bokámat és meglátszik a gumi nyoma, a hidegben utána meg viszket is a lábszáram.
Csak akkor húzok hosszú zoknit, ha nagyon mínusz fokok vannak. Ebben az időben én nem igénylem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!