Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci lány + leggings?

Duci lány + leggings?

Figyelt kérdés

Jómagam is kövér vagyok, hozzá alacsony.

Kamaszkoromban csak bő ruhákat hordtam ami 1-2 számmal nagyobb volt rám, ha felvette valami a testem formáját azt nem hordtam. Most 21 évesen már rosszul vagyok a bő ruháktól, legalábbis ha nem itthon vagyok. Kimenősnek semmiképp nem veszek fel bő ruhákat mert sokkal nagyobbnak nézek ki benne és rosszul érzem úgy magam.

Természetesen nem rámcuppanós ruhát veszek fel, csak ami felveszi a testem formáját és mégsem szorít. Kimenősnek leggingsnek mondott nadrágot hordok, de ilyen farmerszerű gumis.

Itthon cicanadrágot/leggingset hordok és imádom, annyira kényelmes.

Viszont van az a "mondás" hogy a cicanadrág nem vízilovaknak való. Amin elgondolkodtam, hogy akkor a kövér lányok mit vegyenek fel alulra? Mert a nagyon bő gáz, de a passzos is gáz?!

2017. dec. 26. 13:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem baj, ha nem bő, csak legyen vastagabb anyagú, mint egy rendes nadrág
2017. dec. 26. 13:45
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Mennyire kövér? Milyen cicanadrág?
2017. dec. 26. 13:59
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Én sosem értettem ezt a “cicanadrág nem vizilovaknak való” dolgot. Szerintem hülyeség. A normál anyagú (nem harisnyaszerű) cicanadrág semmivel nem néz ki durvábban, mint egy tapadós farmer vagy egy melegítő, azok is ugyanúgy kiadják az ember alakját. Annyi, hogy max. azok jobban “összetartják”, de szerintem cicanadrágból is lehet kapni olyat, aminek vastagabb, erősebb az anyaga és így még formálja is a lábat. Semmi baj nincsen vele, egy hosszú felsővel és egy szép bokacsizmával szerintem tök jól néz ki. Én is szoktam cicanadrágot és jeggingset (azt hiszem így hívják a farmer hatásút) hordani, mert szerintem néhány cuccal jól néz ki és kényelmes is ( gombos nadrágban nehezebb olyat találni, ami pont passzol és nem vág be, nem csúszik le és én azt tapasztaltam, hogy gyorsabban kitágulnak) és nem vagyok nádszálvékony, hanem duci (kövérnek azért nem tartom magam, de kinek mi). Szerintem sokkal jobb, ha egy nagydarab lány picit passzosabb ruhákat hord vagy legalábbis olyat, amiben látszódik az alakja mert a bő lebernyegek csak még nagyobbnak mutatják. Azt kell nézni, hogy miben érzed jól magadat, miben tetszel magadnak és nem azzal kell foglalkozni, hogy mások szerint mi a jó vagy másoknak mi tetszik.
2017. dec. 26. 13:59
 4/12 anonim ***** válasza:
7%
jeggings, meg leggings. Magyarul már mindenki elfelejtett?
2017. dec. 26. 14:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hosszított felsővel pont, hogy a cicanadrág a legelőnyösebb. Olyan, ami vastag anyagú, és nincs belehúzott gumi, hanem anyagában gumis, ami leszorítja a hasat és nem vág ketté.
2017. dec. 26. 16:59
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
#4, Bocsi, de ezeknek nincs konkrét megfelelőjük, mindenki tudja miről van szó, minek körülírni?🤷🏻
2017. dec. 26. 19:37
 7/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Miért ne hordhatnád? A leggings rugalmas anyagú, szerintem túlsúlyosak hamarabb találnak magukra való kényelmes leggingset, mint jó szabású, kényelmes farmert...

Én sose voltam kövér (63 kiló vagyok épp meg 172 centi), de a fenekem nagy, még én is alig kapok magamra kényelmes nadrágot, és ha kapok, az is L-es, szóval elképzelni se tudom, hogy tényleg kövér lányok akkor milyen méretet meg fazont tudnak venni meg hol...

Szóval vegyél leggingset, az a lényeg, hogy te jól érzed benne magad :)

2017. dec. 27. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Ez szubjektív, nekem a duci és extra duci nők tetszenek, és szerintem nagyon jól áll nekik a leggings, illetve feszülős ruhák.
2017. dec. 27. 19:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jól áll. Nagyon szexi lehetsz!;)
2017. dec. 28. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Persze, a nagyon nagy lányok is hordhatnak simán leggingset. Nekem az összes eddigi barátnőm hordta (leglaábbis, akik jól néztek ki), és némelyikük 100kg+-os :D.

Ha szeretnél erről beszélgetni, akkor írj privit.

25/F

2018. jan. 13. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!