Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk van köztetek olyan aki...

Fiúk van köztetek olyan aki kiskorában télen hordott harisnyanadrágot, de ez most is idősebb korára is meg maradt, és most is fel veszi?

Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak olyanok akik már biztos nem hordanak, meg olyanok is akik fel sem vennék télen a harisnyát, de hogy vannak e még olyanok mint én, hogy a mai napig fel veszem télen a harisnyát, nyilván csak olyat ami fiúnak való vastag pamut bordázott harisnyát.

2017. dec. 23. 16:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is nylont hordok, 20 DEN-est. Ha hűvösebb lesz, majd ennél vastagabbat, akár 150DEN-esig. Sokan hordjuk.
2017. dec. 28. 14:08
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudnám magamon elképzelni a nejlon harisnyát.

De ha nektek ez vált be akkor ti ezt hordjátok, nincs ebben semmi.

2017. dec. 31. 06:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ahogy emlékszem biztos hordtam kiskoromban harisnyát mint ahogyan sokan mások is, de utána biztos nem, viszont tavaly elég hideg volt a tél és úgy gondolta a barátnőm hogy lehet kellene nekem is harisnyát venni.

És akkor kerestünk olyat ami nekem jó lehet.

És találtunk pont ilyen bordás harisnyát ami teljesen fiús. Hát őszinte leszek, nem bántam meg hogy harisnyát veszek fel, nekem nagyon jó kényelmes, van olyan barátom aki mosolygott rajta, de olyan is volt aki azt mondta hogy teljesen jól döntöttem.

2018. jan. 1. 09:39
 14/17 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok és fiú. És szoktam húzni nejlon harisnyát, nem vagyok meleg vagy ilyesmi, hanem nem fázok tőle.
2018. jan. 11. 20:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Huuu, en 3-4 eves kor felett nem adtam a fiaimra harisnyat, mert "milyen mar", pedig szerintem is praktikus. Igy belelt gatyakban jarnak. De most meglepodtem, hogy ezek szerint csak en csinaltam ebbol ekkora ugyet? (Mondjuk en no letemre gyulolom a harisnyat, kenyelmetlen mint a fene, soha nem hordok, lehet, h ezert nem adok a sracaimra sem...)
2018. jan. 26. 09:56
 16/17 A kérdező kommentje:

Na pont így vagy ahogy írtad, praktikus bizony, én is azért veszem fel télen a harisnyát, én mondjuk gyermek korom óta hordom, viszont nekem nem kényelmetlen, sőt igazából nekem a harisnyanadrág az egyik legkényelmesebb aláöltöző, és mivel lábfejes így arra kényelmesen felveszek egy zoknit ha kell, és a magas dereka jól védi a vesét is.

Mondjuk nem annyira elterjedt a fiúk körében aki harisnyát hord, de a válaszadókból kiderül azért vannak egy páran akik viselik.

2018. jan. 28. 06:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nem hordok harisnyát helyette inkább egy lazább melegítőt hordok, valahogy a feszes ruhák nem jönnek be nekem.

Viszont van nem egy barátom, akik hordanak télen rendszeresen harisnyanadrágot, de azért mert én nem szeretem azért nem fogom azt elítélni az olyat aki meg szereti hordani, mondta is nekem a barátom hogy lehet ki fogsz nevetni de én télen ezt szoktam hordani, de nagy nehezen meg győztem hogy nem nevetlek ki, figyelj tél van és fel kell öltözni, én melegítőt veszek fel te meg harisnyát ennyi nincs ebben semmi rossz.

2018. febr. 3. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!