Ralph Lauren vagy Tommy Hilfiger?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb márka?2017. dec. 22. 22:09
1/12 anonim válasza:
Szerintem minden markanak vannak jobb- illetve rosszabb cuccai.
Ingekben en a ralph laurent ajanlom, nagyon jo minuseguek es nem hiaba veszik sokan. Tobb dolgom nincs toluk.
Tommy hilfigernek szerintem a dzsekijei, poloi jok, illetve farmerok. Taskak annyira nem nagy szamok az arhoz kepest
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. :)
2017. dec. 22. 22:18
3/12 anonim válasza:
Én személy szerint jobban szeretem a Ralph Laurent de olyan óriási lényegi különbség nincs a kettő között. Talán a RL valamivel elismertebb, nagyobb presztizs.
5/12 anonim válasza:
na mivan, apuci megdobott egy kis pénzzel?
6/12 anonim válasza:
RL. Sokkal igenyesebb es egyedibb. Nekem stilusra sokkal jobban tetszik. Mind a tervezesben, mind a kivitelezesben sokkal igenyesebb. Talan elegansabb is. A Tommy tul sportos, de az a fajta sportos, h akkor mar inkabb, ha sportosat akarok venni, akkor veszek patagoniat vagy valamit, ami kifejezetten outdoe, sportos marka. De ha lezseren elegans, igenyesen szeretnek oltozkodnj, akkor csakis RL.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem dobott meg senki se pénzzel.Nem is akarok venni ilyeneket.Csak érdekelt,hogy melyik a jobb.De nem értem,hogy mi a baj ezzel a kérdéssel.
2017. dec. 23. 11:23
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!
2017. dec. 23. 11:24
9/12 anonim válasza:
Ne huzd fel magad ilyeneken kerdezo, irigy kutya csak...
10/12 anonim válasza:
Nekem a Hilfigeres cuccok jobban bejönnek kinézetre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!