Honnan lehet jó replikákat rendelni (Polo Ralph Lauren, Hilfiger ilyesmik)?
Figyelt kérdés
Aliexpressen néztem de nem találtam.2016. jún. 16. 20:27
1/7 A kérdező kommentje:
Ingekre ,pólókra gondolok
2016. jún. 16. 20:28
2/7 anonim válasza:
miért akarsz replikát? miért nem veszel pl H&M-est?
4/7 A kérdező kommentje:
utolsó miért ,annyira gagyik?
2016. jún. 17. 12:55
5/7 anonim válasza:
nem, csak szerintem gáz. nekem van eredeti lacoste, ralph lauren, ck cuccom és rossz érzés látni hogy valaki követni akar, azthiszi hogy így menőbb :D
6/7 A kérdező kommentje:
Téged követni?Miért ,te találtad ki ezeket?:D
Szállj le földre.
2016. jún. 20. 12:48
7/7 anonim válasza:
En is elitelem a replikat. Nem azert kell lacoste vagy RL termekeket hordani, mert mindenki latja, h ki tudtad fizetni, hanem mert sokkal jobb a minosege, es kellemesebb erzes hordani, valamint a szabasa is jobb. Mondjuk en lacoste ot annyira nem szeretem. En pl utalom, ha latszik a felirat, ez annyira 2000es evek eleje. Azert veszem meg, mert sokkal jobb az anyaga, mint egy h&m pl. A sok muszalas, idot nem allo cuccoktol rosszul van a borom, es nem is kenyelmesek, erzed a borodon a muanyagot, es egesz nap abban lenni borzaszto. Nem beszelve arrol, h semmi ertelme azert venni replikat, h masok lassak, h meg tudtal venni egy olyan ruhat. Learazasokkor egyebkent nagyon jokat lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!