Harisnyát, de milyen méretben?
Figyelt kérdés
Mióta sajnos meghíztam nem vettem magamnak harisnyanadrágot!
Jönnek ahidegek szeretnék beszerezni pár darabot.
177 cm magas vagyok 90 kg. Milyen méretezésű harisnyát kell beszereznem a méreteimhez viszonyítva?
2017. dec. 20. 22:50
1/6 anonim válasza:
Ezt nem lehet így látatlanba megmondani, mert az a tapasztalatom, h márkánként estérő a méretezés. Az egyik márkából jó a 3-as, de egy másikból már kicsi, abból a 4-es kell. Viszont, mindegyik csomagolásán ott a méret táblázat, az alapján meg tudod állapítani, h neked milyen kell. Ki kell tapasztalni. Ha van kedvenc márkád, amit általában veszel, akkor hamar kitapasztalod, de ha mindig olyat veszel, ami éppen van a boltban, ahol vásárolsz, akkor érdemes a táblázatot figyelni, mert nincs rosszabb egy nem megfelelő méretű harisnyánál!
2/6 anonim válasza:
Hát én a 175 centimhez és 55 kilómhoz veszek M-eset. Neked szerintem XL-es kell.
3/6 anonim válasza:
Én mikor 87 kg voltm, 4-5-ös harisnyát vettem, de volt, h az is kicsi volt.
4/6 anonim válasza:
Nekem a párom pont ilyen súlyú (36-éves férfi) de én nem magyar országon vásároltam neki harisnyát, ha nem egy külföldi oldalról rendeltem, ott viszont magasságra voltak meg adva a harisnya méretek, először nem is rendeltem neki csak 1db-ot de amúgy teljesen jó volt a méret. Azóta többet is rendeltünk, tényleg kimondottan téli harisnyák jó vastag, belül bolyhos, lábfejesek, férfi női és gyerek méretben is kaphatóak.
5/6 Ollókezű Edward válasza:
Nekem, mikor lefogytam, maradt ugyanaz a méret harisnyából, mert hosszú végtagjaim vannak, és ha nem a legnagyobbat veszem, akkor a térdemig jön le az ülepe.
Szóval nem csak a súlytól függ.
6/6 Giulia harisnya válasza:
A jobb harisnyák csomagolásán van mérettáblázat, de ha valakinek az átlagosnál hosszabb lábai vannak, vagy pl a csípője sokkal szélesebb az átlagosnál, kérjen tanácsot harisnyaboltban. Általános, nagy áruházakban ilyen szaktudásra nem kell számítani. Több harisnyamárkának is van olyan terméke, amely az említett méretekhez igazodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!