Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kinek milyen ruhából hány...

Kinek milyen ruhából hány darabja van?

Figyelt kérdés

Néha szoktam kíváncsiskodni, hogy kinek milyen ruhadarabból hány darabja van. Nekem pl. van 4 farmerem, azonban ebből általában 2-t cserélgetek hetente, van 5 pólóm amit naponta cserélek, de általában csak 3-t hordok közülük, van 2 szvetterem amit szintén hetente cserélgetek, van 1 kabátom és 1 cipőm. Nálatok hogy van? Valóban érdemesebb lenne beszereznem több ruhadarabot?

14/F

2017. dec. 7. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

- 3 hosszú farmer, 1 térdig érő és 1 sort

- 1 szoknya és 2 ruha

- 5 póló és ujjatlan vegyesen

- 4 háromnegyedes ujjú felső

- 3 kötött pulcsi

- 1 meleg bakancs, 1 vászoncipő és 2 topánka különböző színben

- 2 kabát (téli és átmeneti)

2017. dec. 8. 19:17
 12/14 anonim ***** válasza:

csak kb-re írom, fejből nemtudom és nem is fogom összeszámolni, mert sok cuccom van

15 kabát

20 nadrág

10 szoknya

15 egybe ruha

25 pulcsi/kardigán

5 spagettipántos felső

40 póló/felsőrész

1 mellény

5 blézer

2017. dec. 8. 19:25
 13/14 anonim ***** válasza:

10 fecske, 2 boxer

9 pár zokni, 3 pár titokzokni

11 trikó

8 rövid ujjú póló, 5 hossz ujjú póló

4 mackónadrág

8 skinny farmer (de nem egyszerre ennyi, van, amiket csak nyárias időben használhatok, mert vékonyabb vagy világosabb színű, nem sározható, meg olyan is van, ami direkt egy számmal nagyobb, mert annak tudok télen aláöltözni)

3 harisnya mínuszokhoz (2 zokni 1 kötött pulóver ujja vastagságú)

5 rövidnadrág (különböző hosszú és anyagú)

6 pulóver (ebből 1 garbó nyakú, télen sál helyett használom)

5 szétcipzározható kapucnis pulcsi (ebből 2 vastagabb bundás)

2 télikabát

3 sapka, 1 sál (nem használom), 1 pár kesztyű (nem használom), 3 öv

4 pár cipő (2 nyári, 1 téli + 1 bakancs), 3 pár papucs (utcai, szobai, mamuszos)

1 készlet ünneplőruha valahol (fehér ing, szövetnadrág, öltöny, valószínűleg rám se mennek már.)

Pizsama nincs külön, hűvösebb időszakban befogom valamelyik kinyúlt pólót, gatyát...

24/F

Nyugi, 14 évesen annyi ruhám se volt, mert minek, ha valaki épp nem divatozik, és hiába van sok, ha az ember úgyis szinte mindig azt az 1-2 bevált kedvencét hordja. Szoktam venni még ruhát, de akkor valamitől meg is szabadulok, mert azt nem szeretem, ha ömlik ki a szekrényből a sok cucc, meg az összes fogason, szék hátán nyolcasával minden, amit úgyse használsz...

2017. dec. 9. 13:53
 14/14 anonim válasza:
10-14 póló, 2 farmer (5 naponta cserélem(és nem azért mert szegények vagyunk hanem mert nincs miért, farmeron nem látszódik meg a kosz, meg amúgyis nem falat vakolok benne hogy az is legyen)), 7-8 pulcsi (kapucnispulcsi-mániás vagyok), vagy 8 rövidnadrág (nyárra), egy bundáspulcsi (kapucnis, és a kedvencem), egy mellény (ha nincs annyira nagyon hideg (-10 fok alatt) akkor a bunda + mellény bőven elég). Egy nagyonvastag télikabát (legvégsőesetre). 1 pár cipő, (+1 tesire(régi cipők), +1 a kertbe, túrára stb(régi tesicipők xD))
2017. dec. 10. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!