Kinek milyen ruhából hány darabja van?
Néha szoktam kíváncsiskodni, hogy kinek milyen ruhadarabból hány darabja van. Nekem pl. van 4 farmerem, azonban ebből általában 2-t cserélgetek hetente, van 5 pólóm amit naponta cserélek, de általában csak 3-t hordok közülük, van 2 szvetterem amit szintén hetente cserélgetek, van 1 kabátom és 1 cipőm. Nálatok hogy van? Valóban érdemesebb lenne beszereznem több ruhadarabot?
14/F
4-5 darab nadrag , ebbol 0 farmer(nem szeretem), sztreccses pamutnadragjaim vannak, borhatasu, illetve farmer hatasu.
Kb 15 felso,ezekben van triko, polo, csinos, sportos vegyesen. 5 vekony hosszu ujju. 3 pamut ruha hetkoznapokra.
3 vastag kardigan, 1 szoros melleny, 1 farmer,1 bolero. 3 alkalmi ruha, 1 hetkoznapra valo szoknya, 1 unnepi szoknya. 1 vastag harisnya. Temerdek zokni es bugyi, 4-5 melltarto. 2 nyari ruha. Egy teli kabat es egy mubor dzseki. 1 hosszuszaru lapostalpu csizma, egy hosszuszaru magassarku, 2 rovidszaru lapostalpu. 1 alkami magassarku, 3 sportcipo,2 csinosabb hetkoznapi.
Ezekbol mennyit hasznalok? A felet se.
21L
Most csak a téli, mert nyárra több van
5 pulcsi, 9 nadrág, 6 szoknya, 2 egyberuha, 10-12 póló, 4 pár csizma, 2 kabát (de tervben egy harmadik).
Igazából általában 3 pulcsit, 4 nadrágot és olyan 5 pólót szoktam váltogatni mostanában, illetve egy csizmát hordok, a legkényelmesebbet.
Teljesen normális mennyiségű ruhád van.
24N
Nagyjából 11-12 nadrág és három öltönynadrág. Akár csak az első válaszoló, én sem szeretem a farmert ezért abból nincs is.
Pólóból legalább 25-30 amit rendszeresen használok, válltogatok. Pulóver és társaiból szintén van 10-12 darab.
Sport zakó 3, öltöny 3, ing 8-10. darab.
Átmeneti kabát 3, téli kabát 2 és egy expedíciós kabát -40 fokig.
Sport öltözet - 4 szett futóruha (ha esetleg 3 napos verseny lenne akkor minden napra legyen és legalább egy tartalék).
Cipőből 10 pár. - 2 bakancs, 1 túrabakancs, 5 sneaker, 2 pár futó cipő (terep és aszfalt)
Ezek a téli ruháim.
22F
Nekem rengeteg ruhám van, nem tudnám felsorolni.
De a 13 éves fiamnak sokkal több ruhája van, mimt neked. Szóval nem ártana még pár darab.
A fiamé: 3 farmer, 5 melegítő, 4 kardigán, 1 pulcsi, 10-12 póló, 2 vékony kabát, 1 téli kabát, 1 sportcipő, 1 bakancs.
Rengeteg.
Egy egész szobányi.
Ha egybe veszem a téli és nyári ruhákat akkor mondjuk nadrág kb 30-35 db, ruha-felső kb 50-60, kabát kb 20 db, cipő kb 30 pár, szoknya kb 10-15 db, szóval tényleg nagggyon sok.
25/N
Szia.
Nadrágból van 6 db ebből 4 farmer de álltában ebből csak 4 et hordok.
Pólóból 20 db körül van de ebből is kb a felét haszmálom.
Pulcsiból 6 db körül van.
Kabátom nekem is 1 db van Cipőből van pár darab de csak 2-3 párt használok.
Szerintem felsőkből mint pulcsik és polók érdemes lenne többet beszerezned de ezt csak te tudhatod hogy kell e több vagy sem.
A téli ruháimat írom csak le, amiket hétköznapokon hordok, az alkalmi ruhákat nem veszem ide:
5 nadrág (farmer, egyéb vegyesen), 3 szoknya, 3 egyberuha, 10-15 blúz/póló, 5-6 vastag pulcsi, 4 blézer, 2 hosszú szárú csizma, 2 rövid szárú bokacsizma, 1 bakancs, 1 dzseki, 2 szövetkabát.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!