Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van aki rendelt már az Orsay...

Van aki rendelt már az Orsay webshopból?

Figyelt kérdés
Tegnap rendeltem pár dolgot, ez meg is található a negrendeléseim között, viszont semmilyen emailt vagy visszajelzést nem kaptam. Eddig bármilyen boltból rendeltem, egyből küldtek visszaigazolást. Ez természetes az Orsaynél, ti sem kaptatok emailt a rendelésről?
2017. dec. 7. 15:12
 1/5 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés: Mennyi idő volt a szállítás? :)
2017. dec. 7. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Többször rendeltem már, mindig kaptam róla visszaigazolást. Esetleg ha továbbra sem látod, nézd meg a promóciók közt vagy a spam mappában. Milyen fizetési módot választottál? Én előre utalni szoktam és így küldik az adatokat az utaláshoz.

A szállítási idő azt hiszem max 5 munkanap volt eddig.

2017. dec. 7. 18:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Na az szuper akkor... :) Utalással fizettem, nincs sajnos a promóció és spam mappában sem, de holnap telefonálok nekik, nehogy valami probléma legyen. Köszönöm szépen a választ!! :)
2017. dec. 7. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Az appban annyit jelez a megrendelésnél, hogy "raktáron", lehet sok a megrendelés is így Karácsony előtt aztán nem dolgozták még fel. :)
2017. dec. 7. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, hogy a közelgő ünnepek miatt megnövekedett a forgalom. Tényleg az a biztos, ha felhívod őket :)
2017. dec. 7. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!