Alacsony, vékony lányok! Ti hol vesztek magatoknak téli kabátot? 158cm 45kg
45kg vagyok, 158cm, 70A melltartót hordok, kabátot sehol sem találok
Ahol jártam már: H&M, ahol a 32-es kabát is nagy, a gyerek részlegen pedig amelyik kabát jó bőségre,annak rövid az ujja
Zara ugyan ez, voltam már Tallyban, ott a 34 a legkisebb, szintén nagy. Orsayben, Mangoban, Springfieldben, C&A-ban, Stradivariusban, Peek&Cloppenburgben és New Yorkerben is
Nekem a tavaszi Tallys de én magasabb vagyok (163/45). Télit én igazából az internetről rendeltem mert nekem is mindenhol nagyok voltak (parkát szerettem volna). Meg van egy szövetkabátom amit ilyen kabát-kosztüm stb. üzletben vettünk, ott rá is igazítják az emberre, így az lett az első kabátom ami nem lóg rajtam mint egy zsák. :D
Nem tudom milyen típusú kabátot szeretnél de ezekből a mostani pufisokból van egész kicsi, vagy gyerekosztály de a fiú részleg, azoknak hosszabb az ujja.
Van egy ilyen típusú ismerősöm, akinek térd alá ér minde kabát! Hogy miért? Mert "normál" méretűt hord!
Tehát ez elsősorban nem a magasság kérdése, mert egy alacsony és vékony nő is hordhat olyat, mint egy átlag magasságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!