Hol lehet nagyon jó minőségű téli szövetkabátot kapni?
Szóval szövetkabátot keresek 40000 - 50000 forint környékén.
A walterfashion.hu oldal katalógusában, a szövetkabátoknál, a 4/36-os számozásút keresem elsősorban. Az a kék színü dupla gombos.
Voltam két Walter üzletben is, de nem volt egyikben sem. Valaki tudna segíteni, hogy az előbb említett szövetkabát hol kapható?
Reménykedem, hogy itt valaki szakértő.
Előre is köszönöm a segítséget.
De ha valaki tud olyan üzletet, ahol konkrétan lehet kapni igazi minőséget, akkor mindenképp írjon.
Mondjuk olyat, ami anyagból van, látszik rajta, hogy megvan csinálva. Lazán kibír 3 évet minimum.
Kedves válaszoló, tudsz mondani nagyon jó márkákat? :)
természetesen a cégtől kell megkérdezni, hogy melyik üzletükben kapható a termék!
Amúgy a jó minőség számomra pl. azt jelenti, hogy nem poliészterből készült a kabát, hanem 100% gyapjúból. Ilyet újonnan 150 ezerért árulnak. Ennyit persze nem szánok rá, így én turiban vettem nagyon jó minőségű kabátot, amit kitisztíttatok, magamra szabatok, és máris lett 20 ezerből egy gyönyörű, különleges kabátom.
Utolsó!
Sajnos nem tudták megmondani a ruha márkáját.
Tegnap megtaláltam az e-mail címet.
Még előző nap írtam nekik. Válasz nem tudom, hogy mikor érkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!